היי [=

היי [=

יש לי כמה בעיות.. ( זאת בעיה די מוזרה אבל הייתי שמחה לשמוע אם יש הצעות למישהו
) קודם יש לי את הבעיה שאם נניח יש לי בובה בחדר אז אני מתחילה לחשוב כאילו-שאני כבר לא יהיה בעולם הזה (חס וחלילה טפו טפו טפו טאץ' ווד בלי עין הרע וכל הדברים נגד עין הרע) אז אני חושבת שכאילו אני לא יגיע לאף מקום, והכי גרוע אני יהיה תקועה בתוך הבובה לנצח (חס וחלילה טפו טפו טפו טאץ' ווד ובלי עין הרע וכנ"ל כל הדברים נגד עין הרע) וזה כאילו שאני חושבת על זה, אז זה כאילו שאני קובעת משהו עם העולם הבא ואני ממש מפחדת מזה... אני יודעת שזה נשמע דפוק אבל אני מפחדת שהם מאשרים את כל המחשבות הרעות שלי כמו מה שרשמתי למעלה.. (חס וחלילה) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את זה.. דבר שני רציתי לדעת איך לטהר את הבית בדרך פשוטה וקלה.. וגם הייתי רוצה לדעת לאן הנשמות מגיעות אחרי שסילקו אותם מהבית.. תודה מראש..

ועוד משהו

אני מפחדת להיקשר לחפץ כלשהו.. ואני כל הזמן חושבת "עכשיו אני יהיה קשורה לספה הזאת" ואני מפחדת שהעולם הבא מאשר את זה ובאמת קושר אותי לספה.. ואני לא יכולה לשלוט על המחשבות האלה אני ממש מנסה אבל לא יכולה.. ואני חושבת (תתקנו אותי אם אני טועה) שכולם צריכים להיות מתישהו בעולם הבא ואם הם נקשרים לחפץ אז זה מונע את זה.. טוב מקווה שהבנתם את מה שהסברתי

Dark faith

New member
את מציגה שני דברים שונים לגמריי.

דבר ראשון את אומרת כי את חושבת שלאחר מותך- קיומך יפסיק מלהתקיים- ומהעבר השני את חושבת שבביתך שוכנות רוחות וישויות אחרות. אז את כן מאמינה בחיים שלאחר המוות, לא? בנוגע להעלמת רוחות וישיות ממקום ביתך, מומלץ לגשת לפורום מאגיה, שם הם יוכלו לעזור לך בלחשים או טיהור אנרגיות למען סילוק אותם ישויות. לרוב ישיוית אלה אינן מזיקות, לפעמים הן יכולות להיות מורגשות על פני השטח- אך זה רק מתוך שובבות וקונדסות. עוד עוד אינך חשה ברעתן- אני לא חושבת שיש צורך לסלקן- אך זאת לשיקולך. בנוגע לתהיה הראשונה שלך- שלא קיים דבר לאחר המוות, אני ממליצה לך לקנות את הספר "גלגול נשמות" של מייקל ניוטון. אני בטוחה שספר זה יענה לך לך על שאלות רבות בראשתך, ואולי יפתח את מחשבתך שאולי כן קיים העולם מעבר לחיים הגשמיים שלנו.

תודה../images/Emo140.gif

אני מאמינה מאוד בחיים אחרי המוות אבל אני גם מאמינה שאפשר בעזרת המחשבה כאילו לתקשר עם העולם הבא וכל המחשבות הרעות כמו לעבור לבובה באות אליי.. ותודה רבה

Darkenes sky

New member
אממ...

אממממ.....לפי דעתי עין הרע אינה קשורה כלל וכלל להמצב שבו נשמתך תשכון בתוך בובה או משהו.. עין הרע...היא מעיין יצר רע כזה של אנשים...אנשים קנאים.. עין הרע יכולה לגרום למחלות..לדברים להשתנות...ולגרימת מוות.. אבל אני לא חושבת שיש לה השפעה של העולם הבא בו תיהי.. אבל אם את עדיין בספקות ומפחדת למרות הכל...שימי על צאוורך שרשרת ועליה תיליון של חמסה...אומרים שזה טוב נגד עין הרע...יש גם כל מיני תפילות נגד זה...אבל אני לא זוכרת באיזה ספר הן נמצאות כרגע..אז אני אשאל בשבילך את אבא שלי ואני אגיד לך כשאני אדע.. אם אינך מעוניינת לההשתכן בבובה, אבן, כיסא או שאר החפצים והדברים הדוממים..אני מציעה לך להיות אדם טוב בעולם הזה.. בלי להיות רוצח שכיר...גנב מושבע...בנאדם שעושה שחיטויות... פשוט להיות מישהו כן וישר...שמאמין בדרך הישרה...אמממ..כל הדברים הנכונים לעשות...שהרבה אנשים חושבים שהתנהגות כזאת מעידה על הבנאדם בתור חנאג' ופחדן..

Darkenes sky

New member
אה כן..

ומה שלא יהיה..אל תעשי שום מאגיה...שום סוג כלשהו של כישוף.. כי זה בין הדברים שאולי רוב הסיכויים שיגרמו לנשמתך להשכון בתוך חפץ דומם.. עדיף להיות רדוף על ידי רוחות מאשר להתקע בתוך סלע למשך 500 שנה.. תחשבי על הייסורים!

למעלה