היי!

oritt3

New member
תודה ענת ויסמין

מה דעתכן? זה לגיטימי הערבוב הזה של 2 החומרים? הרי אני בעצם אמנית זכוכית.. מה פיתאום אני נהפכת לאמנית קרמיקה? הרי אינני יכולה להתחרות באמנים רציניים בתחום הקרמיקה.. זה לא חובבני? האמת שכשאני רואה גלריות של אמני זכוכית אני רואה אמנים המערבבים כל מיני חומרים: כמו אבן+ברזל+זכוכית והכל מתעצב ליצירה אחת.. מה דעתכם? אמן זכוכית צריך רק ליצור בזכוכית ?

astoler

New member
אומן צריך לעבוד עם חומרים

שהוא מתחבר אליהם. אין הגדרות של "מה צריך". החיבור שלך עם שני החומרים מקסים ונראה לי שאת צריכה ללכת עם הלב שלך ולא עם איזה רציונל של "איך צריך....". את אומנית!!!! בשלב זה עבדת עם זכוכית ואת מגדירה את עצמך כ"אומנית זכוכית" אבל האומנות שבעניין קשורה בעיקר לעצם היצירה והחומר הוא אמצעי לפריצת היצירה החוצה.

oritt3

New member
ענת תודה על נקודת

ההשקפה המעניינת שלך
מבחינה הגיונית זה נכנס לי לראש אבל מבחינת הנאמנות שלי לזכוכית אני עדיין לא שלמה.. לדוגמא:אני מקפידה בכל העבודות להשתמש רק בזכוכית! אני לא מציירת עליה ! ציור על זכוכית מתקבל אצלי כמין "רמאות" עצמית כי האתגר האמנותי שמניע אותי זה להביע מה שרציתי באמצעות התמודדות עם הזכוכית ורק עם הזכוכית בלבד. מקווה שבכלל הצלחתי להסביר למה התכוונתי..

heli 1 האחת

New member
אורית ,ההתלבטויות שלך ממש יפות

ועניניות . לדעתי אין חוקים. אמן צריך להתחבר למה שהוא אוהב ואת ן לך דוגמא כשלמדתי במכללה אחד המורים קטל בביקורת עבודות שלי את אחד הציורים שלדעתי היו טובים ולמה מפני שהוא לא אהב שאני מחברת את הידע שלי באריגה לציור. אז מה את חושבת שלא המשכתי לערבב חומרים,שטויות . אני עושה מה שעולה באותו רגע . משתמשת בכל מה שיש בסביבה. אין טוב או רע אם את נהנית ומרוצה מהתוצאה ,יופי. אני חושבת שהשילוב בין קרמיקה לזכוכית מניב תוצאות יפות מאוד ואת יכולה להמשיך ואין כל צ ורך להתחרות באמני קרמיקה ,בסוף תהיי יחודית .עכשו תהני לך .

h e l e n a 1

New member
אורית, זה עדין מאוד והשיבלוב

של שני חומרים לגיתימי לחלוטין! זה שני חומרים של טבע. תמשיכי ואל תחכבי על משמעות הפילוסופית של שילוב 2 חומרים וחו'''''''. תמשיכי וזהו.

heli 1 האחת

New member
ילנה

על הבוקר את מתייצבת כאן לשיעור כתיבה תמה.תוך שבוע את יוצאת מזה.... אולפן א

heli 1 האחת

New member
טוב ,לא צריך להגזים,המצב לא נורא

כ"כ ,אפשר היה להסתפק בהודעה/תגובה אחת.

heli 1 האחת

New member
ילנה

על הבוקר את מתייצבת כאן לשיעור כתיבה תמה.תוך שבוע את יוצאת מזה.... אולפן א

oritt3

New member
ילניקה הבנתי למה התכוונת למרות

כל השגיאות| תודה לך4U| ומה קורה עם הויטראזים??????????????? ממזמןןןןןןן לא העלית לפה עבודות. מתגעגעגת לעבודות שלך עם הקווים העדינים והמרחפים..

h e l e n a 1

New member
אורית, זה עדין מאוד והשיבלוב

של שני חומרים לגיתימי לחלוטין! זה שני חומרים של טבע. תמשיכי ואל תחכבי על משמעות הפילוסופית של שילוב 2 חומרים וחו'''''''. תמשיכי וזהו.

לדעתי את קודם כל אמנית ואח"כ החומר

נבחר. האמנות זה משהו שבא מבפנים בלי קשר. ויש בזה משהו ממש מדליק בעיניי בשילוב בין שני חומרים...חובבני? מן הסתם כשהתחלת בזכוכית היית צריכה ללמוד גם את השימוש בה אז עכשיו תלמדי על עוד חומר. ההתנסות, החיפוש הבדיקה זה הכיף! להתחרות? כל אחד עושה את היצירות שלו ואין מה להשוות. במיוחד שהשגת את כולם כבר מזמן...

oritt3

New member
חלי ויסמין יקרות

היפנמתי את כל מה שכתבתן תודה לכן

למעלה