היי :)

dolevgo1

New member
היי :)

אני חדש, קוראים לי דולב. למי שמכיר, יש ביאס סדרה מאוד מצחיקה שנדמה לי שהיא מהיוצרים של משפחת סימפסון [זה גם מבוסס על אותו רעיון]. לסדר קוראים "איש משפחה", מישהו צופה בה?

roger4x4

New member
ראיתי 2 פרקים

הגדרה: סדרה שנועדה לחקות את "משפחת סימפסון" אך ללא הצלחה.

shmill

New member
דווקא סדרה מצויינת!

כמעט חסרת גבולות...שוחטת פרות קדושות על ימין ועל שמאל (לפעמים קצת בעדינות אבל בשביל סדרת פריים טיים זה גם טוב) אבל לא מגיעה לקרסוליים של הסימפסונס בכל מקרה שווה לראות!

roger4x4

New member
טוב, יש קו דק בין מצחיק לטיפשי

משפחת סימפסון ממש בקצה של הקו.

twist1

New member
היי,ברוך הבא

גם אני חשבתי שזה מהיוצרים של סימפסון אבל אחרי שראיתי כמה פרקים הבנתי שזה ממש לא. זה לא מתקרב לקרסוליים שלהם. אמנם האנימציה מעניינת ומושך לצפות בה כמו הסימפסון אבל התסריט והבדיחות עלובות. וזה גם די מפגר.. אבל זו דעתי.

GK_FF

New member
זה לא מהיוצרים של סימפסונס........

איש משפחה נראה לי ממש רע, לא מצליח לצפות בזה, אבל אני רואה AMERICAN DAD שזה מהיוצרם של איש משפחה (והבנתי שהם ממש דומים). אני יכול להגיד לגבי AMERICAN שזה ממש לא מצליח להיות סימפסונס (או פיוצ'רמה, שזה כן מהיוצרים של סימפסונס) - הקסם בשתי הסדרות האלה (סימפסונס ופיוצ'רמ) זה שהם מצליחים ליצור בדיחות אינטיליגנטיות ומצחיקות בלי לרדת לשום מידת וולגאריות (שהיא הבעיה של כל הקומדיות המצוירות של ימינו - סאות' פארק, דראוון טוגט'ר, אמריקן דד, פמילי גיא ועוד המון המון). לאף אחת מהן אין את הקסם של סימפסונס ופיוצ'רמה, סדרות שפשוט כיף לצפות בהן בלי להגעל. סדרות שצופים בהם ובאמת נקשרים לדמויות ואוהבים אותן (בעוד בכל הסדרות האחרות שציינתי הראיה על הדמויות היא יותר מדי ביקורתית ואז בלתי ניתן לאהוב אותן (למרות שאני מת על FOXXY מDRAWN)). דעתי.

selotape

New member
אני מת על כל הסדרות שאת שמן נקבת!

לא יודע מה זאת הביקורתיות הפתאומית הזאת.....אישית אני מת על כולן נכון שהבדיחות בפאמילי גיא הרבה יותר ולגריות ובסאוט'פארק הומור קצת יותר שחור אבל כולן עדיין קורעות אותי... שמעו...זה לא שאני משווה אף אחת מהן לסימפסון.... יותר השוואה אל סדרות הקומדייה הממוצעות.....וכבר סיבכתי את עצמי ביי

GK_FF

New member
...........

גם אני מחבב את רוב הסדרות שציינתי, עובדה שיש לי מה לומר עליהן (כי אני רואה אותן). אין רע להיות ביקורתי. אתה רואה את העונה השניה של DRAWN?

GK_FF

New member
כן מאוד........

העונה הראשונה ממש קורעת מצחוק (אם כי עלולה להיות too controversial to some), העונה השניה בנתיים לא מי יודע מה אבל אני ממשיך משום שאני אוהב את הרעיון הכללי וחלק מהדמויות (
oooooo FOXXY).

סדרה לא רעה בכלל

נכון, היא פחות טובה מסימפסונס אבל עדיפה בעיני על פיוצ'רמה, המלך היל ושאר הסדרות בז'אנר. נכון, אין אף סדרה שמתקרבת לסימספונס, אבל לא צריך לפסול את כולם, היו לא מעט קטעים גדולים, שנונים ומצחיקים באיש משפחה (במיוחד הרעיון של הפלאשבקים). אם כי עצם הקונספט אכן מועתק מהסימפסונס. בכל אופן, באחד מספיישלי ליל כל הקדושים של סימפסונס, הומר גילה שהערסל שלו מסוגל לשכפל אותו, והוא שכפל עשרות דמויות שלו, שבינהן הומר הישן וגם פיטר גריפין (הכוכב של איש משפחה).

GK_FF

New member
שאלה......

איזה פלאשבקים..? מעולם לא ראיתי איש משפחה והמילה פלאשבקים עוררה בי עניין, אפשר מספר פרק?

אני אתן לך דוגמא, אתה מוזמן לראות

בזה ספוילר ולא לקרוא אותה. בכל פעם שהם אומרים משהו מצחיק, מוזר שכביכול קרה, הם גם מראים אותו מה שבסימפסונס בד"כ לא עושים. אולי פלאשבק זו לא המילה. הדוגמא הכי מצחיקה - פיטר גריפין אומר בהקשר כלשהו "קנאה זה רע, הדברים הגרועים ביותר התחילו מקנאה". ואז הבזק, רואים אדם שרירי מאוד, עם אף יהודי ומגן דוד על הצוואר מתאמן בחדר כושר מוקף בכמה בחורות, ובצד היטלר בגוף צנום וחלש.

GK_FF

New member
חחח..!!!

אוקי, יש גם קטעים דומים באמריקאן דד (שאגב באמת גם אותי הפתיעו, כי זה רעיון שלא רואים בכל מקום), אבל בכ"ז זאת לא סיבה לאהוב את הסדרה.. בכל אופן.. לא מבין איך אפשר לא לאהוב פיוצ'רמה!!!!!!!! ^_____________^

Naughtius

New member
פמלי גאי...

אחת הסדרות הכי טובות שיש היום בטלויזיה. גאונית, הזויה, וקורעת מצחוק. אמריקן דד זאת סדרה פחות טובה בהרבה מאותם יוצרים. בכל מקרה אלה לא היוצרים של סימפסונס. יש גם סרט של פמלי גאי שאני ממליץ לך בחום להוריד... אני לא יודע מה כולם כאן מרימים את האף, אבל פמלי גאי (למרות שאני מעדיף סימפסונס) הרבה פעמים מצחיקה הרבה יותר מסימפסונס.

היסטריה

New member
אם אפשר להכנס לויכוח..

זאת תהיה הודעה קצת ארוכה, אבל הנושא קרוב לליבי אז אני ארשה לעצמי.. אם כך, בואו נסכים כולנו שמשפחת סימפסון היתה החלוצה בתחום האנימציה ושום סדרה יותר ופחות שנונה לא תיקח לעולם את מקומה כי בלעדיה לא היו היום סדרות אנימציה בפריים טיים. הערוץ שמשדר את כל, ואני מתכוונת ל*כל* הסדרות שהוזכרו בשרשור הוא ערוץ אחד בודד "פוקס" (וזה מה שהופך את ימי ראשון בערב בפוקס לכאלה מעולים). לדעתי אי אפשר ולא נכון להשוות בין הסדרות השונות. המלך היל שבעצמה רצה כבר 10(!) עונות היא אחת הסדרות המעולות הקיימות כיום למרות שהיא לא קורעת מצחוק. היא פשוט טובה (ובמקרה שיש מישהו שלא יודע אני רק אזכיר שהיא נוצרה על ידי אותו אחד שיצר את ביווס ובאטהד..) גם פיוצ'רמה לא צאיכה להיות מושווית לסחמפסונס. היא שונה לטעמי בסוג הכתיבה. רק האנימציה זהה. עכשיו, הנושא הבוער על סדר היום הוא איש משפחה/אמריקן דד. שתי הסדרות האלה מופקות על ידי אותו בחור - בחור צעיר (מאד) ומקסים בשם סת' מקפרלן. הוא גם הבמאי, גם המפיק גם הכותב וגם מדבב את רוב הדמויות באיש משפחה. (את אמריקן דד הוא רק מפיק והיא נוצרה ע"י שני כותבים של איש משפחה). לפני 3 שנים בערך שמעתי על הסדרה הזאת לראשונה וגם אני ציפיתי לראות המשך של משפחת סימפסון ולא כך. התאכזבתי קשות ולא הבנתי מה מצחיק בה. היום אני יודעת שהסדרה הזאת היא גאונית. לא פחות. יש בה המון וולגריות שלא היו חולמים להשתמש בה בסימפסונס אבל זה לא הופך אותה לטובה פחות רק שונה באופי. הסדרה הזאת מפוצצת בציטוטים מתרבות הפופ, במיוחד משנות ה-80 (כיאה ליוצר שהיום הוא רק בן 34 והיה בן 27 בערך כשיצר אותה) חוץ מזה - תעשו כבוד! זאת הסדרה הראשונה בעולם שבוטלה וחזרה רק אחרי 3 שנים בעקבות מכירות לא נורמליות של הDVD שלה. אז אני ממליצה בחום למי שעוד לא ראה להתנתק שניה מהמבנה של הסימפסונס, לפתוח את הראש ולהנות מאחת הסדרות הכי מופרעות בעולם. מי שמתחיל להנות - לא יסיים אף פעם. מילה שלי. זה קרה לי, קרה לבעלי, לאח שלי ולכל מי שהכרחתי לשבת מול המסך. תהנו

Naughtius

New member
מחזק.

כל מילה בסלע. ובקשר לויכוח בין אמריקן דד לפמלי גאי, אני חושב שאין ממש ויכוח נכון? :)

למעלה