היי

a Warming Sign

New member
הממ...../images/Emo9.gif

שנה הבאה..איזו שנה עמוסה.. מסיימת לימודים,נוסעת להופעה של רובי(מה,זה חלק מהדברים החשובים
),מתגייסת,צבא..
אני לא חושבת שיהיה לי נוח להישאר בקיבוץ ל5 שנים הקרובות,רק לשנתיים הקרובות אולי
..זה תלוי עד כמה אני אמרח את הזמן עם בטלה אחרי צבא+טיול
...אבל אם אני מתחילה לימודים זה באמת לא מתאים לגור בקיבוץ. האמת שאני לא רואה את עצמי בונה משפחה בקיבוץ,יש כמה סיבות..דבר ראשון,אצלנו,עד שאני כבר אקים משפחה לא יהיו לי שום 'הטבות' בשבילי כבת קיבוץ
כי למיטב ידעתי אנחנו לא מקבלים שום דבר ולא הופכים לחברי קיבוץ. אני גם ככה שונאת את כל הדרך שבה הכל מתנהל פה ואני רואה המון בעיות של אנשים שגרים פה,ביניהם המשפחה שלי.אין לי שום רצון לגור במקום שבו אני מרגישה לא רצוייה וצריכה להיאבק כדי לחיות טוב.ואפשר לחיות פה טוב.. חוץ מזה שגם הייתי מעדיפה למצוא מושב או קיבוץ יותר בצפון הארץ,כי אחרי הכל לחיות בקיבוץ זה הכי טוב והכי כיף בעיניי,אני ארצה לגדל בו את הילדים שלי,אבל פשוט לא פה... זהו
.מגילה.
ודנה-יש קליפ חדש לרובי
..סתכלי בפורום

זה קל.

אני אחטוף את שחף למערה נסתרת בגליל ולא אשחרר אותו עד שהוא יהפך לטבעוני-פנאט, ממש כמוני.

shahf

New member
ואז סופר-מורנקה תבוא לחלץ אותי

והיא תלבש חליפה כחולה ותחתונים אדומות על המכנסיים ויהיה לה M במקום הS והיא לא תעוף... היא תנהג במיצובישי L200 אדומה עם כל השיפצורים של אבא שלה בארגז מאחורה ופלאפון של סימנס בדיבורית(מורנקה נוהגת בטוח)... והיא תנעל קרוקס כתומות... ומעל הראש שלה תרחף בועה שיהיה כתוב בה מה שהיא חושבת...

moranka

New member
חה חה חה

קודם נשב לשתות איזה תה צמחים... נתייגייג (נעשה יוגה/מדיטציה/טאי-צ'י)- בקיצור נרגע. אולי אני אפילו אחליט להישאר במערה... ולכדור כדורעף שלי ייקראו ווילסון אח"כ- נפתור את הבעיה, ואני אחזיר את כולם באוטו שלי...

טעות../images/Emo88.gif

מורן מחבבת אותך, זה נכון, אבל יותר מכל - היא נאמנה לי. הכל מתוכנן לפרטי פרטים, למקרה שהיא תבגוד בי. המערה בה אחביא אותך נמצאת במקום גבוה, הטנדר שלה ישבוק חיים בדרך, הסימנס שלה יסבול מחוסר קליטה. לגבי הלבוש שלה, יכול להיות שיש קרקס בדרך ויציעו לה פרנסה טובה. אין ברירה, שחף, אתה תהפוך לאוכל צמחים.

moranka

New member
חחחחחחח

יא קרוע הרגת אותי עכשיו... לאור המצב, שחף הפך לאוכל צמחים...

idanem

New member
אממ...

שנה הבאה אני לומד (יב'..) בעוד 5 שנים אני חושב שהקיבוץ כבר יעבור לדיפרנציאלי וישגשג כלכלית, אבל יאבד את ערכיו כקיבוץ.. וכן, אני ללא ספק הולך לגדל את הילדים שלי בקיבוץ אני מעדיף את אורים אבל מי יודע, אולי אני אנחת על קיבוץ אחר עם הזמן..

חה. נמ../images/Emo163.gif

בשנה הבאה... יהיו לי עוד 3,4,5 חורים באוזניים=] לפחות. בעוד חמש שנים אני מעריכה שאני אהיה בשנת שירות/במהלך שירות צבאי, ואני מניחה שאני אהיה בקיבוץ. מקווה. ואני לא רואה את עצמי חיה בקיבוץ. פשוט... נדחפים ומרכלים אחד על השני יותר מדי. לא מתאים לי.. בכלל. ואני לא רוצה שהילדים שלי יגדלו לסביבה רכלנית ונדפחת כזאת.

מאוד חבל שאת רואה את הסביבה

הקיבוצית כסביבה כזאת ("רבלנית") כי היא הרבה יותר מזה... לפחות בשבילי...

הקיבוץ שלי-../images/Emo163.gif

עשירים סנובים. מניאקים. אני ממש שונאת להיות פה. [בקיבוץ] אני לא יכולה לחכות לאחרי הצבא, ולהתחפף משם.

וואלה?לא המון אנשים שונאים את

הקיבוץ שלהם.. וזה ידוע שקיבוצניקים סנובים אבל אםזאת הם אחלה אנשים(בדרך כלל...)

מאפריל אני בצבא..

אז זה מה שאני יעשה שנה הבאה.. אבל הייתי רוצה לראות גם אהבה
5 שנים הקרובות סביר להניח בקיבוץ.. טוב.. אז עכשיו שנתיים בטוח כ צבא.. אבל אז צריך גם לעבוד כדי לטוס... ולא יודעת... עם השינוי והכול אי אפשר לדעת ממש איך הקיבוץ יהיה כשאני אהיה בעלת משפחה משלי.. אם זה יתאים לעבודה שלי אני אשאר למה לא? אחלה מקום, לא חור מה רע?

little moon

New member
שאלה מעניינת (לא הייתי פה מלא זמן)

שנה הבאה אני עדיין אהיה בשירות לאומי, כנראה במקום חדש ולא איפה שאני היום, אין לדעת איפה... עוד חמש שנים אני אהיה בערך שנה אחרי טיול באפריקה, אולי אני אגור קצת בקיבוץ אם אני אמצא עבודה באיזור (ספק), אבל אני לא יכולה לראות את עצמי חיה שם את חיי הבוגרים. אין מה לעשות, זה חור.

למעלה