היי

rosso2004

New member
מבחינת הצבא

קבעו לי תאריך גיוס ביולי 2007 לפני שהמחלה התגלתה בחצי שנה. האם כדאי היום להודיע לצבא?

B a t E I

New member
שאלה כללית-כמה התקפים היו לכם?

לפני שהתחלתם בטיפול תרופתי?

אני בטח לא הדוגמא שאת רוצה אבל

אובחנתי בגיל 7 אחרי הרבה פירכוסי חום.. פשוט בגיל הזה זה כבר לא כל כך נורמאלי ובדקו ת'ענין ואובחנתי כאפילפטית.. ממתי יש לי תרופות? משערת שמאז.. אני לא זוכרת

DesertVoise

New member
אנסה

תראי , לכל אחד יש הבדלים. תיקים- זה קפיצה קטנה ביד, זה היה כבר מיספר חודשים קודם, רק אף אחד לא שם לב.למשל בעת כתיבה היד קופצת, התקף גדול- נפילה פירכוס כמה דקות, אחרי זה 15 דקות של נתק, ולאט לאט חזרה אלינו, חיוך על הפרצוף, שזה ללא הכרה, ולוקח עוד 20 דקות לחזרה איטית ומלאה להבנה.

aerox

New member
לי ..

היה התקף אחד גדול פרכוס ממש חזק חשבו שיש לי סכרת חשבו שזה היפו התחלתי איזון של סכרת הכניסו לי בראש שיש לי סכרת לאחר חודשיים חזרו ההתקפים מתוך שינה אחרי 4-5 התקפים אמא שלי שהמקצוע שלה זה אחות מוסמכת אמרה לי שום סכרת שום דבר זאת אפילפסית נעורים ומה שקרה אכן צדקה לאחר ההתקף ה-5 פניתי לנוירולוג שהתחיל בגיל 18 בדיוק טיפול בכדורים בלמיקטל ועד היום אני חי עם זה וזה עושה רק טוב , חי עובד, לומד כל הזמן
הייתה לי חברה (יותר מאחת ) חהחה לצבא לא התגייסתי כי היו לי בעיות לפני כן אבל בקטנה מה זה משנה העיקר קם כל בוקר עם חיוך על הפנים זה מה שחשוב בהצלחה !

B a t E I

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

הביקור אצל הנוירולוג בעוד 3 שבועות, לבינתיים אין לי מושג אם אני לוקחת כדורים סתם

למעלה