היי

pixilated

New member
היי

חודש הבא אני עתידה לעבור לקיבוץ האון שנמצא על הכינרת. אני אשמח אם מישהו יתן לי קצת פרטים לגבי הקיבוץ תודה ושיהיה אחלה של יום

יוּבָל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם אני לא טועה, האון התפרקו לפני כמה שנים מה שאומר שהם כבר לא קיבוץ.. חוץ מזה, הייתי שם לפני 4 שנים בערך והיה נחמד מאוד.. מקום יפה.

shahf

New member
רנן שתקי

ישמעו אותך לא ירצו לבוא לעמק....

shahf

New member
"קיבוץ" האון

זה כבר לא קיבוץ הם בהחלט התפרקו אמממ למרות שהם יושבים על כביש ממש ראשי הוא די רחוק מהקיבוץ ההכי נרומלי באיזור (דגניה
) ועוד יותר רחוק מישובים פחות נורמלים (טבריה
) אממממ זהו המקום נראה נטוש אף פעם לא הייתי שם בפנים אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מסר

pixilated

New member
ממש תודה

אתמול כשביקרתי לראשונה בקיבוץ,לא הבנתי איך בכל זאת קוראים לו עדיין "קיבוץ"-חוץ מזה שהוא ממוקם ליד עין גב וליד הכנרת אין בו שום דבר מיוחד מלבד הדירה עצמה שהיא דווקא סבבי של דירה. נטוש ומגעיל אבל אני יסתדר....

moranka

New member
אפשר

לשאול למה את עוברת? סתם זה מעניין אותי (בעידן של הקיבוצים המשתנים והצעירים שנסים על נפשם למושבים שקטים או שכונות קהילתיות בקיבוצים)

pixilated

New member
זאת בדיוק הסיבה

אני מגיעה מעיר שחיי היום יום בה לא קלים כל כך(ירושלים),למרות שבניגוד למה שהיה לפני שנה המצב עוד טוב יחסית.. אז הסיבה העיקרית היא בעיקר שינוי אוירה

moranka

New member
אההה

כבר חשבתי תגידי לי משהו אחר. אבל בסדר. הייתי בירושלים שנה ואני מודה שזה באמת מפחיד. למרות שהקסם של העיר יכול להשכיח הכל (או שזה רק אני והתסמונת ירושלים שלי...)

boazgilad

New member
ברוכה הבאה !!!!welcome

ביין ונידו(אדוה אמרתי נכון?) קיצר לאיזה קיבוץ את עוברת?

אמרת נכון../images/Emo13.gif ברוכית!!

אני מהאזור(בערך)
אמממ כמו שאמרו פה, האון זה כבר לא ממש קיבוץ, אבל המקום עצמו יפה סך הכל... בהצלחה

למעלה