היי

*neta*

New member
היי

היי לכולם יש לי כלבה גולדיין מעורבת עם זאב לבן ובדיוק עכשיו חזרו מהוטרינר והמצב שלה לא כל כך טוב... יש לה 41 חום היא ירדה 2 ק"ג והיא כבר ממש רזה והוטרינר דיבר על כך שכנראה יש לה קדחת קרציות....עכשיו השאלה שלי מה זה קדחת קרציות וכמה מסוכן זה? תודה וגמר חתימה טובה נטע

*neta*

New member
הווטרינר התקשר כרגע......

זו קדחת הקרציות בשלב מתקדם מאוד......הוא אומר ש99% שהיא לא תצא מזה.. יש לה כמה חודשים שנה מקסימום, וגם זה בנס.... תודה לך על המאמר וגם חתימה טובה אני מצרפת תמונה שלה, בימים שהיא עוד נהגה לחייך.......

**לילך**

New member
אל תאבדי תקווה ../images/Emo39.gif

כבר שמעתי וטרינרים שאמרו על כלב או חתול שאין לו סיכוי והוא שרד. העיקר שתתני לה הרבה אהבה ולא להתיאש בשום אופן.

אל תאבדי תקווה- ועוד עצה ../images/Emo20.gif

קודם כל . כפי שלילך אומרת- אל תאבדי תקווה ! חוץ מזה, אני יכולה לספר לך על מקרה אישי שדומה לשלך. לבני דודים שלי היה (אל דאגה, הוא חי) כלב חמוד. יום אחד , בכביש שעל יד הבית הכלב נדרס. הם טיפלו בכלב ושיקמו אותו ככל שיכלו, אף על פי שהוטרינרים אמרו שיש לו סיכוי גדול לא להתאושש. דודי, נעל את הכלב במחסן (עם חלונות פתוחים ומעט מזון) כדי לחסוך את מראה הגוויה מהילדים. מדי פעם בא דודי לבדוק אם הכלב מת, וכל פעם שבא הכלב נראה כמרגיש טוב. וכעבור כמה שבועות בא דודי לפתוח את הדלת, והכלב רץ אליו וליקק אותו. הם הלכו לוטרינר אחר, והוטרינר אמר שהכלב היה צריך רק הרבה זמן להתאושש. מאז הכלב נמסר (עקב חוסר מקום בבית) למשפחה מאמצת אחרת, ומדי פעם בעליו המקוריים באים לבקרו. והעצה שלי היא- לכי לכמה וטרינרים וקבלי חוות דעת נוספות. וגם, קראתי ב-"עיתון חי" ועוד כמה עיתונים על קדחת קרציות, ויש כלבים שיצאו מזה (לאחר שקיבלו כמויות גדולות של אנטיביוטיקה), וגם הכלבה שלך יכולה לצאת מזה ! חיפושית*

shanty.G

New member
במקרה כזה,

שווה ביותר לקחת את הכלבה לוטרינר נוסף שיחווה דעה. אפשר גם לבדוק בסבלנות רבה אתרים באינטרנט הקשורים לוטרינריה שאולי יביאו מזור למחלה. נסי גם לשאול ב Ynet בפורום חיות מחמד את הוטרינר מה הוא אומר על המחלה. אל תתיאשי, כמו שאמרה לילך, לפעמים הטבע מפתיע את כולם. גמר חתימה טובה ושנה טובה.

*neta*

New member
../images/Emo51.gif לכולם........

אבל הוטרינר לא סתם החליט עשו לה בדיקות דם..... היא כבר בשלב השלישי לפי המאמר שלילך צירפה ואין מה לעשות..אפילו את האנטיביוטיקה שאמורה להחזיק אותה עוד כמה חודשים בחיים היא מקיאה... אני לא חושבת שאני מעכלת את זה עדיין......

motilana

New member
נטע, אני פשוט בוכה ../images/Emo7.gif

מצטער לשמוע. אני כמובן מאחל לכלבה שלך החלמה מלאה, ואישית אני מכיר כלבה שיצאה מזה לגמרי, אבל זה עניין של מזל. בכל אופן, כולנו כאן בפורום מצטרפים לאיחולי ההחלמה. Moti

dylan

New member
אולי זה יעודד קצת..

כלב של חבר שלי חלה בקדחת הקרצית לפני שש שנים בערך, הם גילו את זה שבוקר אחד הם התעוררו וגילו שהכלב מדמם (הרבה) מהאף, שלפי הבנתי מדובר בשלב השלישי, והוטרינר שלהם אמר שאין סיכוי שהכלב ייתגבר על המחלה... הכלב אגב, עדיין חי. כך שתמיד יש תקווה דילן

טל קר

New member
המון בריאות, מחזיקה אצבעות, וקחי

חוות דעת מעוד וטרינר מה יש להפסיד?

דוגי

New member
אל תוותרי! תקחי אותה למרכז שיש בבית

דגן לחיות. אני יודעת שהם הצילו כלבה של מכרה שלי שסבלה מפרוו ואמרו שאין שום סיכוי שהיא תחיה. גם בטכניון יש מרכז שעזר לחברה אחרת שלי שלחתול שלה היה איידס של חתולים. בהצלחה, ומחזיקים לכלבתך אצבעות.

קיס

New member
../images/Emo91.gif נטע שלום, ההמלצה הכי טוב

שיכולה להיות היא באמת לקחת את הכלבה לבית החולים הוטרינרי בבית דגן, ישנו שם פרופ´ שמעון הרוש שהוא המומחה מס´ 1 בארץ לנושא של קדחת קרציות ואחד המומחים בעולם בכלל כך שאם יש איזה סיכוי זה רק אצלו... מספר הטלפון של בית החולים הוטרינרי הוא 039688588 אפילו אולי לאשפז אותה במח´ חירום שהם יטפלו בכלבה - אבל צריך לדעת שהטיפול שם אינו זול. לי יש כלב שחלה בקדחת קרציות והיה במצב לא טוב (דימומים וכו´) אושפז ללילה וד"ר הרוש נתן הנחיות כיצד לטפל בו ובבוקר לקחתי אותו הביתה ומאש עברו 4 שנים וטפו טפו הכל בסדר- אל תאבדי תקווה

בית חולים הוטרינרי בבית דגן

החתולה שלי גססה לפני שלוש שנים, אמרו לנו שאין לה סיכוי ושהיא תמות וזה רק עניין של זמן. לקחנו אותה לבית החולים הוטינרי- מדהים! המקצועיות, המכשירים המתקדמים, ממש כמו בית חולים שיש לבני אדם! באמת לא זול שם, אבל זה הציל את החתולה שלי ואולי זה יעזור גם לך, נטע, שווה לנסות לא?

shanty.G

New member
נטע, אל תתאישי, (+לינק לדוקטור´ס)

אני מצרפת לך לינק נוסף, לתשובה של רופא מפורום אחר. את יכולה לפנות גם אליו (למרות שיש בידייך כבר די הרבה חומר). רפואה שלימה! אני מחזיקה לכן אצבעות.

למעלה