היי אשמח לדעת מה אתם חושבים על קיבוץ מלכיה הנמצא בארצנו הצפונית
P pixilated New member 9/11/05 #3 זה אמור להיות קיבוץ בצפון סמוך לגבול לבנון,ליד קיבוץ יפתח ,אביבים,כפר בלום... (רציתי לשמוע חוות דעת כי אני במקור ירושלמית ומעוניינת לעבור לגור בקיבוץ בצפון). תודה בכל זאת
זה אמור להיות קיבוץ בצפון סמוך לגבול לבנון,ליד קיבוץ יפתח ,אביבים,כפר בלום... (רציתי לשמוע חוות דעת כי אני במקור ירושלמית ומעוניינת לעבור לגור בקיבוץ בצפון). תודה בכל זאת
I imri2 New member 9/11/05 #4 בבקשה. יש בפורום כאן אנשים מהצפון, וסביר להניח שתקבלי תשובה יותר מספקת משלי בהמשך היום.
P pixilated New member 9/11/05 #7 אז אתה לא ממליץ עליו כל כך אה? טוב,אני אנסה לברר בקיבוצים שהצעת לי, תודה בכל זאת
I Indian Friend New member 9/11/05 #8 הייתי שם בטיול שנתי פעם, ביסודי.. אבל לא זכורים לי הרבה רשמים מהקיבוץ עצמו, כי הוא שימש לנו מקום לינה ולא הרבה מעבר.
הייתי שם בטיול שנתי פעם, ביסודי.. אבל לא זכורים לי הרבה רשמים מהקיבוץ עצמו, כי הוא שימש לנו מקום לינה ולא הרבה מעבר.
M moranka New member 9/11/05 #9 מלכיה כמו שרוי אמר יש את יראון וברעם שם קצת יותר נחמד. חוץ מזה, קחי בחשבון שזה סוג של חור... אבל יפה וקר בחורף!
מלכיה כמו שרוי אמר יש את יראון וברעם שם קצת יותר נחמד. חוץ מזה, קחי בחשבון שזה סוג של חור... אבל יפה וקר בחורף!
ק קיבוצניקיית New member 9/11/05 #10 אף פעם לא אהבתי את.. החבר'ה משם... בבית ספר לפחות אצלי בשכבה הם היו סנובים בטירוף... לא משהו...