היי היי אני חדשה כאן..... מקווה להשתלב..
P Prophet Of God New member 25/10/05 #3 ברוך הבא ונצל"ש אחד מתענוגות החיים זה שיש מול הבית שלך בית כנסת ששם מוזיקה חסידית בפול ווליום ויש לך בית ריק... אז אתה פשוט שם מטאל בפול ווליום מתפרע ורואה מלא דוסים מתרוצצים וצועקים
ברוך הבא ונצל"ש אחד מתענוגות החיים זה שיש מול הבית שלך בית כנסת ששם מוזיקה חסידית בפול ווליום ויש לך בית ריק... אז אתה פשוט שם מטאל בפול ווליום מתפרע ורואה מלא דוסים מתרוצצים וצועקים
S scudnick New member 25/10/05 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ניר, ואין כל קשר ביני לבין המציאות. ואני גם לא מומלץ לצפייה מתחת לגיל 18. ואני גם מסניף חתולים, אבל זה כבר לא קשור.
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ניר, ואין כל קשר ביני לבין המציאות. ואני גם לא מומלץ לצפייה מתחת לגיל 18. ואני גם מסניף חתולים, אבל זה כבר לא קשור.
V vampire girl 1 New member 25/10/05 #5 הייי ברוכה הבאה אליינו שמי יוליה תהני והישתלוות נעימה(דרך הגב איזה להקות את שומעת?)
M Musta Susi New member 25/10/05 #6 ברוכה The באה../images/Emo24.gif ראיתי אותך גם בפורום מטאל תתעלמי מהשטויות של ניר. שמעי Blind Guardian וSonata Arctica
ברוכה The באה../images/Emo24.gif ראיתי אותך גם בפורום מטאל תתעלמי מהשטויות של ניר. שמעי Blind Guardian וSonata Arctica
T The legendary DuDe New member 25/10/05 #7 ברוכה הבאה, מקווה שתשלבי פה אני ג'ים מה את שומעת? איזה להקות פאוור?