היי

UnderTown

New member
חכי..

תני לי כמה שנים, אני מוציא רוק אמיתי מהארץ הזאת. כן, גם סולואים
עכשיו, למה שיהיה אכפת לנו מMTV?? להם יש להקות משעממות ולא כישרוניות שבקושי יכולות לכתוב סולו כריזמטי שיבוא בדיוק בזמן, ואם אני יכול לשמוע באוזניות שלי מלא להקות טובות, למה שיהיה אכפת לי איך שהרוק נתפס היום בהמונים??

AlisA123

New member
תודה...!!

תודה רבה לכל מי שנתן לי את שמות הלהקות והשירים ממש עזרתם לי שוב פעם המון המון המון המון תודה!

אליסה אליסה אליסה אליסה!

היי זאת עדן...!!!!!!!!!!! תשמעי את my chemical romance יש להם שירים חזקים..!! ***לא לשכוח-> גרין דיי & סימפל פלאן & גוד שארלוט & מיי כימיקל רומנס שולטים*** ולא קשור לרוק- ג'סטין טימברלייק שווה! יש פה עוד אנשים שחושבים ככה? ביום חמישי קניתי את הדיסק של ההופעה שלו בלונדון (2003)...שווה! מומלץ!

UnderTown

New member
../images/Emo5.gif

אליסה אל תקשיבי לה. סתם להקות נוראיות, תקשיבי למוזיקה יותר נורמלית מהפופ-רוק המעצבן של הלהקות שהיא הזכירה.

AlisA123

New member
חחחח...

תודה על ההמלצות עדן.. חח כן בגלל זה נכנסתי לפורום שלכם אתם יותר מבינים בדברים האלה תודה לכולם על ההמלצות!!

עזבי אל תקשיבי לאף אחד פה

שלא יפוצצו לך את המוח עם כל הלהקות והשירים עדיף שתתחילי עם להקה אחת אלבום אחד ואז תשתפשפי עם זה לא תאהבי תחפשי משהו אחר הדבר היחיד שאני ממליץ לך זה לשמוע את הדיסק הראשון של לד זפלין (LED ZEPPELIN I) ותאמיני לי מהרגע שאת תשמעי את השיר הראשון GOOD TIMES BAD TIMES את תתמכרי להם ולמוזיקה הזאת בכלל

נ.ב.

אם את רוצה דגש על גיטרות אני ממליץ לך לשמוע DICK DALE AND HIS DELTONES השם לא מוכר לך אבל בטוח מוכר לך הפתיח של "ספרות זולה" אז הביצוע הוא שלהם (MISIRLOU)

AlisA123

New member
חח..

אני יודעת שבכל שירי הרוק יש גיטרות, אולי לא הבנתם אבל ביקשתי שירים שיש בהם הדגש על גיטרות

למעלה