היי

AlisA123

New member
היי

היי אני חדשה....קוראים לי אליסה.. ואממ רציתי לבקש אם יש לכם המלצות על שירי רוק ממש טובים.. תודה מראש!!

AlisA123

New member
אממ...

את האמת לא יודעת אבל מן שירים כאלה שיש דגש על גיטרות דברים כאלה... אם את/ה תוכל/י לעזור לי אני נורא אשמח..

AlisA123

New member
סבבה...

אני שומעת פו פייטרס,לינקין פארק, לעיתים גאנז & רוזס,קצת פינק פלויד, אוונסנס דברים מהסוג הזה... אם את מכירה שירים כאילו עם טקסט ברור והרבה גיטרות דברים כאלה... מקווה שהבנת..

AliceInChains17

New member
ממ אוקי../images/Emo27.gif

קשה להמליץ לך כי כל להקה זה סגנון אחר אבל בנתים נראה לי תאהבי את KORN -רוב הסיכויים שתאהבי אותם METALICA SYSTEM OF A DOWN NIRVANA LIMP BIZKIT INCUBUS אם אהבת פינק פלויד אז תשמעי כבר את LED ZEPPLIN(קל לאהוב אותם) זה לא בדיוק בדיוק אותו סגנון אבל זה קלאסיקות אם אהבת אוונסנס אז כנראה תאהבי להקות כמו NIGHTWISH ו WITHIN TEMPTATION אולי אפילו LACUNA COIL(
) או EPICA ורק לידע כללי, אין דבר כזה מוסיקת רוק בלי גיטרות

AliceInChains17

New member
אופס איזה בילבול../images/Emo122.gif

מה קורה לי היום ררר..חשבתי רצית להקות:/ עוד מעט אני יביא לך כמה שירים נחמדים מהלהקות הללו

AliceInChains17

New member
והנה כמה שירים שלהם

KORN- FREAK ON A LEASH BLIND ADIDAS SOMEBODY SOMEONE GOT THE LIFE HERE TO STAY DID MY TIME MAKE ME BAD SHOOTS AND LADDERS THOUGHTLESS WORD UP FAGET INCUBUS- DRIVE MAKE YOURSELF PARDON ME CONSEQUENCE THE WARMTH CLEAN WITHIN TEMPTATION (בעיקרון לא שומעת אותם כל כך אז אין לי הרבה להמליץ לך, רק כמה שירים): ICE QUEEN RUNNING UP THAT HILL STAND MY GROUND DARK WINGS LACUNA COIL-FALLING AGAIN TO LIVE IS TO DIE STARS STATELY LOVER REVERIE PURIFY HONEYMOON SUITE HEAVEN'S A LIE-שיר מגניף COLD VEINS OF GLASS NIGHTWISH- רק מה שאני מכירה NEMO SHE IS MY SIN לד זפלין- בעיקרון אני אוהבת את רוב השירים שלהם אז הרשימה פה תהיה ארוכה מטאליקה- נו את בטח מכירה את השירים המוכרים שלהם ואם לא אז תחפשי בחיפוש מתקדם ואני בטוחה שתמצאי ערימה של המלצות לשירים שלהם לימפ בזקיט- לא מכירה את השירים שלהם בשמות אבל כל אלה שהיו בMTV או שפשוט תורידי את כל השירים שיש בהם הכי הרבה יוזרים והם בד"כ בצבע כחול..אלה כביכול "הלהיטים" שלהם מוסיפה עוד להקה- RAGE AGAINST THE MACHINE- KILLING IN THE NAME OF BOMBTRACK BULLET IN THE HEAD FREEDOM WAKE UP TAKE THE POWER BACK KNOW YOUR ENEMY

Davidson

New member
בטח שיש

כמובן שאצל להקות כמו זפלין והחברים זה נדיר, אבל למזלנו הרבה הרוק לא מתחיל ונגמר בהן. הראשונות שעולות בראשי הן ELP וVan der graaf generator. חלק נכבד מהיצירות של אל"פ בתקופה הקלאסית (=עד 1978, בשבילי) אינן כוללות גיטרה כלשהי, וכשהיא מופיעה, התפקיד שלה מצומצם. ממה שידוע לי, 2 הלהקות נחשבות לרוק. (נקודה למחשבה - ככל שכמות הגיטרות בשיר יורדת, ככה איכותו עולה
) וכמובן שאלה דוגמאות מהמיינסטרים, ומהידע המצומצם שלי במוזיקה פופולרית. אני מניח שיש עוד המון.

slallum

New member
ELP../images/Emo99.gif

ראיתי די וי די שלהם אצל חבר של דודה שלי, אני חייב לקנות דיסק שלהם
על מה אתה ממליץ?
ובנוגע ל-Van der graaf generator - איזה כלים יש אצלהם? בכלל - מה יש לך להגיד עליהם בכללי? כדאי לי? יש להם בכלל דיסקים איפהשהו?

Davidson

New member
ELP ../images/Emo13.gif

לא כ"כ קשה, בהתחשב בכך שהם החלו להתדרדר אחרי האלבום ה5 (אם כי האלבום ה7 לא רע בכלל, ויש כמה קטעים מהאלבומים בשנות ה90 ששווים שמיעה). להתחלה - האלבום הראשון (שמו כשם הלהקה). יש אנשים שיחלקו עליי, אך לדעתי זה אחד מהשיאים שלהם (יחד עם Brain Salad Surgery, האלבום האהוב עליי שלהם. אבל אני חושש שאלבום זה אינו מתאים כאלבום ראשון). בנוגע לVDGG - הלהקה שנויה במחלוקת, לכן אני קצת חושש מתגובתך
. אין בה הרבה דמיון לשאר להקות הפרוג ה'קלאסיות' (חוץ מקרימזון, אולי). לדעתי, זו להקה נהדרת. הייתי ממליץ על האלבום הנפלא H To He Who Am The Only One (שכולל את אחד השירים הנפלאים, killer) בקיצור - 2 להקות נהדרות (בנוגע לELP אני בטח במיעוט).

fire witch

New member
בקשר לואן דר גראף - אז ככה ....

בקצרה -VDGG הוקמה באנגליה ב1968 על ידי פיטר האמיל , ניק פיירן וכריס ג'אדג' סמית ( הרכב שהשתנה אחר כך , נוספו גיא אוונס וקית אליס וג'אדג' סמית עזב על בסיס חיכוכים עם האמיל ובכלל - היו בלהקה הרבה שיוניי הרכב בתחילת דרכה ) הכלים העיקריים הם מה שיש לכולם גיטרה תופים באס בתוספת קלידים שיו בנטון פיתח ופיתח ופיתח מכל מיני אורגנים שהוא שיפץ/שינה והוסיף להם וגם כלי נשיפה שעברו דרך כל מיני מכשירים אלקטרוניים שהוסיפו להם דיסטורשנים וכל מיני אפקטים ככה שמה שיצא בסוף זה ממש לא מה שהיה בהתחלה ובנוסף כל מיני טירופים קטנים של האמיל כמו כל מיני צרחות על הבמה . רוב האלבומים שלהם מעבירים אוירה אפילה , מדכאת ושלילית גם בגלל הלחנים אבל בעיקר בגלל המילים שכותב האמיל והקול החורק/צרוד/שרוף שלו שבשירים מסויימים נשמע כאילו הוא מעשן מונטנה מגיל 7 . יש להם המון המון המון אלבומים ולא מזמן הם הוציאו אחד חדש , גם לפיטר האמיל לבד יש מעל ל30 אלבומי סולו ואני ממליצה להתחיל עם the aerosol gray machine ועם pawn hearts ולהתקדם משם לאט אבל בטוח . והכי טוב - פשוט ללכת לאתר מתקדם של אורי ברייטמן שם יש את כל מה שתרצה לדעת על ודגג ועל עוד להקות מצוינות

למעלה