היי

היי

היי, מה שלומכם? דבר ראשון אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה, שנת פעילות מוצלחת. דבר שני אני שמח לראות ( מהצד) כמובן שדברים הולכים ומתפתחים. דבר שלישי מה אם החג תנועה, יש? אז ספרו קצת איך הולך, איך היה סמינר תפקידים וכ'ו. ביום שני הקרוב כולכם מוזמנים ללטרון. מקווה שבקרוב הגיע ( כבר הרבה זמן לא הייתי) אוהב שי
נ.ב. עדי ונורית כל הבכוד אני מאחל לכם בהצלחה כרכזי מחנה.

Ofer Tal

New member
שי!

אני מצטער שלא כתבנו , זה פשוט משעמם.. וכבד.. אז אנחנו מאחלים גם לך שנה טובה ומוצלחת! תסנג'ר את וורד כמה שיותר בבסיס... החג תנועה כרגע לא קיים , ואף אחד לא חושב על זה, כי קצת עמוס עכשיו... המחנה על הכיפאק , יש פה הרבה הודעות של מדצים שכותבים על פעולות אז תסתכל , חוצמזה הסמינר תפקידים היה פצצה ויש וועדות וזהו! מה יש בלטרון יום שני? אתה שמה? בברכת אסף הוא קוקסינל ,להת' , רוב תודות

אסף1986

New member
אנשים יורדים על אחרים

רק כשאין להם בטחון עצמי. ככה הגננת אמרה לי פעם.

מלילי

טוב אז קודם כל באמת שתהיה לךך שנה טובה וכל טובי הברכות... המחנה באמת סבבה והסמינר הלך בסדיר גמור !!אנחנו מתגעגעים אליך פה לא ראיתי אותך מאז הסמינר מסכם והסתפרתי אז שווה לך לבוא ולראות!! ואסף אנחנו לא מקשיבים לגננות מרעננה שתקעו להם מקלות מזהב בתחת אז הם מפליצים כל מיני משפטים של ערוץ הופ...

חנורית

New member
../images/Emo6.gifמלילות פשוט בנאדם חמוד!!!!!!

מלילות אתה פשוט חמוד!!!! זה כל מה שיש לי להגיד לך.... אני מתנצלת שלא חזרתי אלייך... אני מבטיחה שבחופש סוכות תקבל ממני שיחת טלפון הגונה

Hbentzur

New member
אני רוצה לספר לכם משהו על מלילי:

אתמול כשלליה ואני ירדנו מהאוטובוס והתחלנו לצעוד לכיוון ההשבעה של ורד, פגשנו במלילי מכוון את התנועה של המכוניות! כשהלכנו לפניו הוא נראה רציני ומהורהר, וחשבנו שאסור לו להגיד לנו שלום מכיוון שהוא המפקד
(או משהו כזה)... אז עמדנו בצורה מכובדת וחיכינו. לפתע הוא שם לב אלינו- נופף לשלום, חצה את הכביש והתיישב על הגדר כדי לדבר, תוך כדי שהוא מפקיר את כיוון המכוניות! איך הן ידעו להסתובב בכיכר?! זה מפקד זה?! מלילי- אתה לא רציני...

למעלה