היי

itaihasid

New member
היי

אני לא באמת קורא את הפורום הזה אבל נכנסתי אליו במהלך שיטוטי בזמן החופשי שלפני הגיוס.. ואני רואה פה משהו על קבוצות וליגה אז אם מישהו יוכל להגיד לי מה קורה כי זה נשמע מעניין.. וגם ראיתי פה משהו על כפר-סבא, אז רציתי להגיב, אח שלי וחבר שלו התחילו לפני כמה שנים מסורת של משחקים בימי שישי בעיר ואז הוא התגייס ואני וחבר החלפנו אותם, השנה זה רק דור הצעירים שגידלנו אז אם מישהו מחפש פוטבול (לא ברמה משהו גבוה אבל נחמד מאוד) הוא יותר ממוזמן לפנות אליי ואני אסביר לו.. ואם יש ליגה או משהו כזה אז אני מעוניין בפרטים...

Yo-man

New member
הי איתי, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מה שקורה הוא שבדיוק בימים אלה מתארגנת הקמת הליגה. כרגע יש 3 קבוצות, אחת בחיפה ו-2 בתל אביב. הזמנו מדים מחו"ל, והשלב הבא הוא להזמין מגנים וקסדות. הדברים האלה יקרים, ולכן כל מי שמצטרף לליגה צריך להשתתף בקנית הציוד או ע"י תשלום עבור הציוד שיהיה שלו, או בכך שישכיר את הציוד במשחקים בהם ישתתף. עדין אין לנו מימון מאף גוף, ואין יותר מידי מודעות בארץ לספורט, כך שאנחנו יודעים שאנחנו מתחילים בקטן, אבל השאיפות שלנו בשמיים, ואנחנו יודעים שיש איך להגיע אליהן. תקרא בהודעות מהשבועות האחרונים, תבין שיש מי שכותב את ספר החוקים, מי שאחראי למגרשים, לאימונים, לציוד, לסמלים... כולם נותנים יד וכולם לוקחים חלק. אתה מוזמן להגיע ביום שישי לספורטק בת"א, תוכל גם לראות איך זה נראה ולהגיד לנו אם זה קרוב למה שקורה בכפר סבא ואם זה מתאים לך בכלל.

itaihasid

New member
תודה

יש מצב שאני אקפוץ, למרות שאני בספק אם זה דומה למה שקורה בכפ"ס כי כאן זה ברמה לא משהו... באיזה שעה זה בת"א?

lirandr

New member
איך אני יוצא קשר עם החיפאים ?

אני מעוניין להגיע לאימון, בעיקר כדי להסתכל ואולי גם לקחת כמה תמונות ולהעלות אותן כאן.

Yo-man

New member
בטאג ליין יש הודעה על פוטבול

איפה משחקים ואיך, בהודעה יש קישור לאתר של פוטבול חיפה, ושם תוכל למצוא את מי שאתה רוצה. ברוך הבא ובהצלחה. אם הסתבכת - תחזור ונעזור.

למעלה