היי!!!

green g i r l

New member
היי!!!

זאת רונוש12 אבל החלפתי כינוי!!!:p אז תגידו לי תתחדשו! והמאומצים שלי הם:

../images/Emo151.gif רונהההה....

כינוי יפה אבללל... תשניייי
תתחדשי כמובןןןן מזל"ט אבללל... תשניייי אני לא אוהבת אותו
חחחחחח איזה מגעילה אני.. סתם.. אבל אמרתי לך לא לעשות אותו!! תעשי משו אחר.. מחר נדבר כבר.. ביי

green g i r l

New member
אני אוהבת אותו אם את לא אוהבת אותו

אז זה לא מזיז לי
כול עוד אני אוהבת אותו.

green g i r l

New member
כנסייייייייי!!../images/Emo11.gif

אם את כול כך שונאת את הכינוי שלי אולי תחליטי בשבילי איזה כינוי אני רוצה? את אמרת לי לא לכתוב אותי אבל אני רוצה אותו ואני יכתוב אותו,לדעתך הוא לא יפה אבל לדעתי כן אוקיי? ואירנה אני יודעת שזאת את ולא בת דודה שלך כי את דיברת איתי בטלפון ולא בת דודה שלך אז אל תגידי שזאת כי אני יודעת שזאת את אירנה. מצידי אל תאהבי אותי גם אני לא מתה על שלך כול אחד והטעם שלו ואת יודעת למה הוא לא יפה לדעתך? כי אני חולה על גרין דיי ואת לא! בגלל זה אני קוראת לי ככה! כי אם את היית חולה עליהם כמו שאני חולה עליהם בטוח היית קוראת לעצמך ככה

מה?!ואת באמת משנה?!גרין דיי רולז

ובנוסף מוחקת אותם מהחתימה?! למה?! אל תקשיבי לה! גרין דיי רולזזזזזזזזזזז

רונוש12

New member
סוףסוף מישהו

שחושב שיש לי כינוי יפה אה ובאמת גרין דיי רולזזז!!

../images/Emo151.gif משהו להגיד לך!!!!!

מה זה על תקשיבי לה????? כאילו מה אמרתי משהו רע???? לא!!!!! חוצמזה שזאת לא הייתי אני כמו שכולם יודעים אבל עדיין!!!! לכול אחד מותר להגיד תגובות ואת לא יכולה להגיד על תקשיבי לה כאילו אמרתי את הדבר הכי נוראי בחיים שלי!!!

../images/Emo151.gif אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע!!!

זאת לא אני כתבתייייייייייייייייייי זאת בת דודה שלי כתבה כשהייתי בשירותים.. נוי.. נו את זוכרת אותה.. על תשימי לבבבבב... תתחדשיייי!!!!!! כינוי יפהההההההההההההההההההההההה ועועועועועועעעעע=| ביי

למעלה