היי =]

היי =]

אני קוראת פה כבר כמה ימים.. החלטתי להצטרף לכאן. הממ אז היי, קוראים לי הגר, אני גרה באיזה חור לא חשוב בצפון. וזהו. אני מקווה להשתלב כאן. הא, נייטוויש שולטים :)

הו, ברוך הבא הגר! נייטוויש בהחלט שו

לטים
צפונים רולז! צפון שליטה
, מאיפה את בצפון? אגב תשמעי sonata arctica, תשמעי blind guardian, וגם helloween וrhapsody וedguy, וhammerfall, וגם stratovarius וat vance וavantasia ותשמעי גם epica, הם גות', אבל הם פשוט טובים

הממ

Sonata Artica, Helloween, Nightwish.. אלו בעיקר וחוץ מפאוור אני מאוד אוהבת לשמוע אימו, הארדקור ובלאק. :)

ובכן

the used, funereal for a friend, further seems forever, bayside, a change of pace. ובלאק את cardle of filth, empror...

McBlack

New member
דניאל, את כזאת מצויינת../images/Emo99.gif

זה כמו שבצ'אטיוי יש את אלה שמתעוררים וזורקים מדי פעם "חחח" או כאלה כמו כפיר ששמים אייקונים כשהם כבר לא עוקבים, אז עם המון חוסר קשר, את קמה לתחייה בפורום עם שאלות פסיכומטרי מסובכות. במילה אחת? סגידה
בטח עידן אוהב אותך כ"כ הרבה יותר ממני! יש לי הכי הרבה הודעות בפורום, אני וירוס ניצלו"שים קטלן (אך לא מוערך
).

Danihell1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

אני.. יש לי תקופות כאלה, לפעמים לא מגיבה בפורומים, לפעמים מגיבה. וזו הייתה שאלה לגיטימית לגמרי P:

McBlack

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

|הערס|וויליייייייייייייייי|סערס| איזה כיף להיות לגיטימית

Blade Of Fire

New member
למעשה, לשם השוואה

את עם 439 הודעות דניהל עם 58 הודעות ואני אוהב אותך ואת דניהל בלי קשר, מאיה מותק:) |מושי לרוב| וכאלו.....

McBlack

New member
אל תזלזל ב-439 שלי, אני במגמת עלייה

מצטערת ומוזר, הייתי בטוחה שכתבתי "גם" לפני ה"בגלל"...
ניחא

למעלה