היי

רוזנה

New member
היי

רציתי לומר שאתמול לא נכנסתי לכאן בגלל שבאמת לא התחשק לי להכנס לכאן, אבל מכיוון שאני יצור סקרן, נכנסתי היום על קצות אצבעותיי, וקראתי את ההודעות מאתמול... אני לא לוקחת אישית ועל עצמי את תחושת חוסר האיזון שיש לכמה אנשים בנוגע לכתיבה בפורום...אבל זה לא משנה את התחושה שלי למרות ההודעות היפות שנשלחו בין אם אישית אליי ובין אם בכלל... מי יודע, אולי אחרי שתשכח הסערה, אחזור להרגיש טוב גם כאן. עד אז שיהיה לכם נהדר וקסום, ומקווה ששום דבר לא יפגום בקשרים היפים שנרקמו כאן... promise, no hard feelings

גיל גיל

New member
רוזנוש!!!!!!!

סוף סוף חזרת!!! דאגנו לך!!! ועכשיו, בואי ותראי את ההודעה הבאה, אצרף לך אותה בקישור... אני לא בטוח שראית אותה, אבל חשוב לי שתקראי אותה!

Mאיה

New member
רוזנה-נה-נה

סתם כותבת לך כי בא לי להציק!(ואני יודעת שאת מציצה<מנסה לשלוח את האייקון קריצה, לא נותן...אז תדמייני, טוב?) אני אישית מאוד אוהבת לקרוא אותך ואני מאוד רוצה שתישארי, לא סתם תישארי, אפילו אשמח לפגוש אותך. אז מה ´תה לה גידה??? תישארי! תישארי! תחזרי! תישארי!! בוא´נה, את מסוגלת לסרב לי?? לא מאמינה!! נו........ בואי כבר!! Mאיה...מחכה לאהובת ליבה ( בלי נטיות, מובן??...לא מצאתי ת´אהוב...יש לציין גם לא מחפשת..שיבוא לבד! אהממממ, מחכה גם לו)

Mאיה

New member
יש לציין ש....

האייקונים לא נפתחים לי ואני עצבן!!! תפוז לא מתפקד, ומי סובל?? נו מי??? משלמי המיסים כמובן!! אני, אתה, את, אתם, אתן...גם סבא וסבתא שלי, אפילו שאין להם מחשב...לא הצליחו לסחוב את זה על השטיח...אני עצבן!!! אפילו אייקון של עצבן אני לא יכולה לשים על מנת שתבינו! נראה לי יפעת בזבזה את כל האייקונים העצבנים...אבל מה על היתר?? Mאיה שדורשת את כספה בחזרה. לא פראיירית של אפ´חד!

Mאיה

New member
אייי, זה כאב!!!!!!!!!!!!

חהההההההההההההההההההההההההההההההההההה שיו, אני מתה מצחוק. איזו רעה זאתי!! אנ´לא באה בשבת... היו לי מספיק סיוטים לשבוע אחד, אפילו לחודש אחד! אבל, יפעת אני ארשום אותך ברשימת הסיוטים לחודש הבא
(אוי, נתן לי! חההההההההההההההההה אני נקרעת מצחוק)

*יפעת*

New member
תגיד את זה למאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

רוזזזזזזזזזזזזזזזז-נה!

בואיייייי. לא מוותרת עלייך.. ואני אעשה כל יכולתי -ובדרך גם אקבל עליי את המשטרה- בשביל שתבואי.. קדימה.......... רוצה כל כך שתהיי שותפה איתנו.. ppppppppppppppppppppppplease מחבקת, שני.

למעלה