אמממ...
כן אבל הם פירסמו את מה שכתבתי בשער פעם, ואז אנשים נכנסו אלי לאיסיקיו ודיברו איתי וכאלה, אני מספיק מרחמת על עצמי, לא בא לי שעוד אנשים יצטרפו. אני לא אמורה לרחם על עצמי, אני יודעת אבל איכשהו הגעתי לזה. תקראי לזה הזנחת האבל. היה לי מלאך שומר שעזר לי עד עכשיו, היא עזבה... ועכשיו אני מתחילה מחדש. כאילו השנתיים האלה לא היו קיימות בכלל. אולי אתם יודעים, איך מתמודדים? כל מי שאני מכירה אומר לי- תתחילי להתמודד, אל תשקעי, תמצאי דברים שמחים וכו' וכו'.... אני לא מצליחה, קשה לי להיות בחברה של מלא אנשים אני ממש נבהלת. אני לא צוחקת יותר מדברים, הכל כבד ומפחיד ומגעיל. לפעמים אני מרגישה כמו מישהי בת 50, כבדה, עברה המון וכאלה. ואני לא, אני בת 20, לא התנשקתי מעולם, לא היה לי חבר, אף פעם לא השתכרתי, הלכתי פעם אחת לפאב, וביום שתיכננתי ללכת להישתכר עם חברות הייתי עם אימא שלי בביה"ח. יש לי 2 אחיות, לשתיהן יש ילדים, ובעל ובעיות כספיות מטורפות, שתיהן רבות כל יום עם הבעלים שלהן, אחת מהן לא מדברת איתי, והשניה כל הזמן מדברת איתי, שתיהן מסכימות שאני לוקחת את הכל קשה, ושזה עניין של גיל ושנכון שלי הבעיות שלי נראות רציניות, אבל זה לא באמת ככה, כי הכל זה עניין של גיל. נמאס לי לנסוע הביתה בשביל לריב, מצד שני אני נחנקת בבסיס. אין יותר מישהו שיגיד לי שיהיה בסדר (אומנם היא שלחה לי 2 הודעות לפלאפון כדי שאני אשמור כשאני ירגיש צורך לקרוא) אבל זה לא אותו הדבר. נמאס לי לראות קב"ן! כל מי שנמצא שם בקבלה מדבר על להוריד פרופיל... הציעו לי 3 פעמים להוריד פרופיל, ואני לא רוצה... אני לא חושבת שיש סיבה. אוף.... נמאס לי... וזה מצחיק כי אם היא הייתה חיה הייתי רבה איתה, ואולי הייתי מרגישה גם תיסכול, ואולי גם אז הייתי רוצה לצאת מהבית, ואולי... ואולי... כל פעם שאני שומעת על פיגוע, או על אנשים טובים כאלה שמתים אני שואלת את מי שמחליט על הסדר למה אני לא במקומם, הרי לא טוב לי, ולא בא לי להמשיך את כל הסיפור הזה שנקרא "חיים". ממש בא לי לקפוץ מתחת לרכבת, אבל אין לי שום אומץ שבעולם לעשות את זה. הוא נגמר מזמן. אני צריכה להתאפס על החיים שלי אבל אני לא רוצה. פשוט לא רוצה. אני רוצה לשבת ולתת להם לחלוף ולהיגמר לבד. אוף, אני שונאת לבוא בשוונגים של כתיבה, אני כותבת וכותבת, ובוכה ומסתכלים עלי מוזר. תודה שאתם קוראים... זה מעודד שיש מישהו שיכול להגיב. למרות שהייתי עושה ה-כ-ל בשביל עוד חיבוק... כי ביום שבת ב-23:30 בלילה קיבלתי את החיבוק האמיתי האחרון.... לפחות עד שהמלאך שלי יחזור... שיהיה לכם אחלה יום. תודה.