היי!

S.tal

New member
מה?!

אין לי מושג מה שמץ ההודעה אבל אני גם אשתף פעולה..., היי! טל, t@l

PopPy

New member
היי!

חחח טוב זה נהיה מפחיד ^-^ שמישהו יסביר לי על מה אנחנו מדברים? חח לא נורא אולי נעשה את זה אחרת: איש בחלוק לבן: זה בסדר חמודים זה עובר. אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן: כן נכון!! אני (יעני משוגעת): לא נכון! איש בחלוק לבן אבל הפעם מהצד השני של אברבאנל: לא נכון!! *קוראת לעזרה דחופה* - ענבל למחוק ודחוף! אוי אני רעה כזו כותבת הודעות שברור מראש שכדאי למחוק אותם במהירות האפשרית... בעע זה מראה מה מצבי היום - בנות דודה שלי (בנות שנתיים וחצי) ערכו לי פשיטה על המחשב, והורדתי כל מיני שטויות בשבילן, ו.. עם כל הזבל שבמחשב אף פעם לא היה לי מרוכז כל כך הרבה ג´אנק על כונן קשיח אחד חח, הורדתי שירים של טלאביז וברני, וגם בדרך מצאתי כמה שירים קצת פחות חינוכיים של ברני (חחח באמצע השיר של ברני יש כזה מטח של יריות ואז קול של תינוק שאומר "שאט דה פאק אפ" ^-^ הקטע הוא שבהתחלה לא שמתי לב שזה לא השיר הרגיל של ברני והיה לי שוקו בפה ו.. חחח לקח לי הרבה זמן לנקות אותו מהמכנסיים
) לסיום: שיקמה שלום מדברת תקווה זאת שטות לתת שירות!
והמבין יבין ומי שלא חסך לעצמו הרבה דברים מפחידים לחלום עליהם בלילה (ותאמינו לי שיש פה אנשים עם ניסיון
) הממ ענבל אכפת לך לרחם עלי ולא למחוק מיידית אלא לחכות שהמבין יספיק להיכנס לקרוא את זה? חחח אני מפחידה את עצמי כלומר המצב עבר כל גבול, |S| פופי |S|

S.tal

New member
המפי.....

באמת תהיתי מאיפה את שומעת ברני וטלטאביז..., כי קודם כתבת שאת שומעת ברקע... טל, t@l

למעלה