היי

Flinttt

New member
היי

מאיפה להתחיל? חוסר כסף? הרגשת ניכור מהסביבה? חוסר הצלחה בלשמור על מערכות יחסים? הפחד מהכשלון? פחד מהצלחה? בדידות, כאב, עצבות, בכי לפעמים. רצון גדול לעזור לאנשים שסובלים מסביבי, חברים ומשפחה. עליות וירידות במצבי רוח משתנים במהירות. ברור שאלה רק כותרות ועל כל כותרת אפשר לשפוך כמה דפים. אבל גם נכוותי מהאינטרנט ואני מפחד להפתח שוב. יש הצעות? אפשר גם במסרים. תודה.

De-Panther

New member
אתה רוצה פתרון על בעיות שאנחנו לא..

יודעים מה הן תתחיל לספר על דבר אחד מה מפריע לך בו מה אתה רוצה לשנות בו אנחנו נעזור

Flinttt

New member
אוקי

אני רוצה לשפר את המצב החברתי שלי. יש לי חברים אבל משהו חסר. נתחיל מזה. מה עושים?

מוּסקט

New member
הנה - עצה ראשונה

כשאתה בא בחברה - אל תניח שמבינים על מה שאתה מדבר. למשל, כשאתה אומר שמשהו חסר אין לנו מושג על מה את מדבר, ואתה שם אותנו במקום שלא רק שלא יכול להגיד לך מה עושים, גם אנחנו לא יודעים מה לעשות עם שאלות כאלה. פה זה פורום. התייעצות בהתכתבות. אין לנו מושג מי אתה, איך אתה מתנהל מה עובר עליך - לכן כדי לקבל עיצה אתה חייב לעשות אחד משני דברים: או להיות מאוד ספציפי, או לספר לנו איזה הקשר אחד או שניים שנדע מאיפה בכלל להתחיל לענות לך. לא פלא שאתה מרגיש שמשהו חסר. חסר תוכן.

צימעס

New member
תתחיל ממשו.

יש לך ניקבדוי חדש? נאה. תמשיך. בן כמה? מה עושה בחיים? מה רוצה לעשות בחיים? מה אוהב לעשות? מי זה האנשים שאתה רוצה לעזור להם ולמה? קרה למישו משו?

למעלה