[= היי

busted4ever

New member
[= היי

כתבתי פה מזמןןן על איזה נחש מתאים למתחילים והכל ומאז קראתי פה [בלי להגיב] למדתי קצת על נחשים והחלטתי שהנחש שכרגע אני הכי רוצה זה בואה [לא יודעת למה הוא פשוט נחש ממש יפה....הבנתי ששהוא קצת תוקפני אבל זה בסדר לאט לאט הוא יפסיק] הבעיה היחידה זה שההורים שלי ממש נגד בגלל שיש לי בבית כבר חתולה והמון תוכים אתם יכולים לתת לי עצות איך לשכנע אותם ? [כבר אמרתי להם שהם לא ישלמו עליו ושזה יהיה כאילו ליומהולדת ושאני אחראית והוא יהיה בחדר שלי ..]

naja

New member
אני חייב להבין דבר אחד.

איך בדיוק הגעת למסקנה שבואה זה נחש קצת תוקפני?

אם הם כמו ההורים שלי

הם יאמרו ואני מצוטט "תוצאי את הדבר הזה מהבית ותחזירי אותו לחנות!"
אפילו עם כבר תיכננת לו טרריום וכבר קנית אותו.

השיטה שלי-

למרבה הצער- זה תמיד עובד: תתחיל ממשהו יותר גדול. ספר להם שיש לך אפשרות לקבל (תמציא קצת, לא נורא) זוג נחשים מחבר שכבר לא רוצה. הידבק לרעיון הזה המון זמן, ולבסוף נחש אחד יהיה ממש פשרה נהדרת. למשל- אחרי שההורים שלי ראו שאני ממש חזק בקטע של זוחלים, אמא שלי אמרה השבוע ''אני כבר מעדיפה כלב'' (לאחר שכל החיים התחננתי והם לא הסכימו), עכשיו מן הסתם כבר אין להם ברירה...

hod4

New member
אני מסכים שיגעתי את ההורים שלי

איזה 3 4 חודשים עד שהרשו לי פשוט לא שיחררתי מהרעיון כי הם היו בטוחים שזה שיגעון שחולף אבל לא עד שיום אחד לקחתי אותם נתתי להם להחזיק כרכן תירס הם אמרו שהוא קטן חמוד ולא עושה כלום והרשו לי אז וקניתי עם בואה יהיה קצת יותר קשה

busted4ever

New member
חחח אני בת

ניסיתי...התחלתי מאיגואנה ואז אמרתי טוב נו טרנטולה ואז נחש -הם פשוט לא מרשים שום דבר

שיטה שעבדה עם כמה פירסינגים :p

לכי לקנות את הנחש שתהיי ליד החנות,הבית של המגדל,חוות הגידול,וכו' תתקשרי לאמא :) ותגידי "אמא קניתי נחש!!!" בהתלהבות ושימי לב לתגובה אם התגובה דומה לזו "מה?!?!?!!? תחזירי אותו מיד !!!!" אז המצב לא כל כך טוב :p אם את רואה שהתגובה לא כל כך רצינית אז הצלחת במשימה :)

למעלה