היי

lironush16

New member
היי

אני מקווה שזה המקום לשאול.. שלחו לי לפניי שבועיים חבילה לבית מברוקלין, ני יורק, אבל היא אף פעם לא הגיעה.... וגם לא חזרה בחזרה... איך אני יכולה לברר לגביה..? והאם יש אתר כזה שמתרגם את הכתובת שלי בבית מעברית לאנגלית בצורה נכונה...? אם רשמתי את הכתובת באנגלית בצורה לא נכונה, אבל מבינים את המשמעות.. אז יש מצב שזו הסיבה שבגללה החבילה לא הגיעה אליי..? אבל הקוד ושאר הפרטים נכונים... אשמח לעזרה.. תודה

faland

New member
ניסיון אישי...

אני גר בקנדה ופעם שלחו לי חביחלה לכבוד יום הולדתי... שלחו אותה חודש לםניי הזמן והיא הגיעה איזה 4 חודשים אחריי הזמן... א\ואני עוד גר בקנדה את בארה"ב... אז תחכי קצת היא תופיע בסוף...

lironush16

New member
אממ לא, זה הפוך...

שלחו לי מארה"ב לישראל אני גרה בירושלים, ישראל

lironush16

New member
וואלה? אבל הבעיה היא שמי ששלח

לי את החבילה אמר שבד"כ שהוא שולח לישראל, אז זה מגיע אחרי שבוע וישירות לבית.. אולי בגלל שהכתובת באנגלית לא נכונה זה לא נשלח? ואיפה החבילה הזאת עכשיו? אוףףףףףףףףף=\

lol lypop

New member
עם מכתבים זה לוקח ממש מעט זמן

עם חבילות זה לוקח מלא...

lironush16

New member
אוףף זה ממש מוזר...

וגם אם הוא לא כתב את הכתובת שלי פה בישראל בצורה נכונה, היה רשום ירושלים, אז זה צריך להיות איפשהו באחד הסניפים של הדואר בירושלים, והתקשרתי לסניף הקרוב ביותר לבית שלי והם אמרו שם שאני צריכה את המספר של החבילה כדי לדעת איפה היא... וכששאלתי את מי ששלח לי מה המספר, הוא אמר שבאמריקה אין מסםרים לחבילות ושזה היה צריך להגיע אליי לבית ישירות.. מה לעשות..?

lironush16

New member
תגידו, לחבילות ששולחים מאמריקה,

ניו יורק, יש מספר..? למה מי ששלח לי את החבילה אומר שאין באמריקה מספר לחבילה ובדואר כאן בישראל אומרים שכן, שיש מספר..? מה אני עושה..?

lironush16

New member
אהההה, אני יישאל אותו בקשר

לזה תודה!

למעלה