היי...

היי...

בזמן האחרון אני עייפה יותר מבעבר... קשה לי יותר לקום בבוקר ושאני מתעוררת אני גם עייפה... יש איזה תרופת סבתא שיכולה לעזור? ובנוסף שמעתי שיש איזה טיפות שעוזרות להפיג לחצים מישהו מכיר? או אולי יש משהו אחר שיכול לעזור? תודה

טוטס

New member
הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה

בדיקות דם. עייפות פתאומית יכולה להופיע מתוך מחסור בויטמינים וזה הדבר הראשון שיש לשלול כי לא משנה מה תעשי - כל עוד יהיה חסר לך הויטמין לא ישתפר מצבך. דבר נוסף שכדאי לבדוק "על הדרך" בבידקת הדם זה האם במקרה יש לך את מחלת הנשיקה שאלה גם מאפייניה. מעבר לזה עייפות מוגברת יכולה בהחלט לנבוע גם מלחץ או מתח בחיים (מה יותר טוב מלברוח מהכל ולהכנס למיטה לישון?) הטיפות של ההרגעה נקראות "רסקיו" ויש לקנות אותם בטיפות או ספריי. אלה טיפות מפרחי באך - או שאת שמה 4 טיפות מתחת ללשון או אם את רוצה פיתרון יותר ארוך טווח - לשים 20 טיפות בבקבוק של חצי ליטר ולשתות לאט לאורך כמה שעות (לדוג' בזמן מבחן חהרגעה וכיו"ב) תרגישי טוב!

טוטס

New member
ועוד דבר קטן...

אם את במצבים של מתח אני ממליצה לך לקנות קלטת הרפייה מודרכת (יש של כל מיני פסיכולוגים), לשים אותה במערכת לפני השינה ולסגור את היום עם הרפייה טובה. זה יגרום לך להשתחרר מהמתחים שאת צוברת במשך כל היום, בדר"כ גם ירדים אותך תוך כדי ויגרום לשינה עמוקה וטובה. אולי העייפות נובעת גם מכך שאת לא ישנה כ"כ טוב ואת לא שמה לב...

אני יודעת שאני לא ישנה טוב...

וזה רק בזמן האחרון... אז זה יכול להיות מלחץ?! אם הלחץ ירד אז אני אחזור לישון טוב?

טוטס

New member
ברור שזה יכול להיות מלחץ...

לחץ יכול להוביל לבעיות שינה ועד לבעיות בריאותיות (מי כמוני יודעת - שכל פעם שיש לי קצת מתח בחיים ישר יש לי בחילות כרונית:/) אבל אני ממליצה בכל זאת לא להסתכן וכן לעשות בדיקת דם פשוטה. זה בדיוק שניה ויכול לתת לך הרבה תשובות. לפני שנה אני הסתובבתי חודש וחצי עם מחלת הנשיקה בסבל רב מבלי לדעת בכלל שזה מה שיש לי, רק כי התעצלתי ללכת ולבדוק. עדיף לבדוק את זה ולדעת שאין כלום ולא חסר לך כלום בגוף מאשר סתם להסיק שזה מלחצים ואז הבעיה לא תיפתר. בכל מקרה - גם בתקופות טובות - מדיטציה או הרפיה זה דבר נהדר ומשפר, לטעמי, את איכות החיים!! תרגישי טוב!!

למעלה