היי

• פותח הנושא ielly
  • פורסם בתאריך

ielly

New member
היי

אני פרוד זה 10 חודשים ובתקופה האחרונה אישתי ( עדיין) מונעת ממני לראות את ילדיי בטענה של " תסדיר את עניין המזונות קודם " בהיעדר הסדרי ראיה האם היא רשאית לכך?

לביאה11

New member
רשאית לא.... אבל

היא "יכולה" לעשות כל שעולה על רוחה עד שאתה "תארגן" הסדרי ראיה. או לחלופין בית המשפט בבוא הזמן. עד אז תמשיך לפרנס אותם ובמקביל תוכל לראות את ילדייך. בהצלחה

סילבי 1

New member
חוצפנית !!

מתנקמת בך דרך הילד?! זה ממש לא בסדר,אין קשר בין הדברים, אבל לטובתך, תסדיר כמה שיותר את עניין המזונות. __________________ "לפני שהאדם עשה אותנו אזרחים עשה אותנו הטבע הגדול בני-אדם "

מבחינת החוק, אין כל קשר

בין תשלום המזונות לבין ראיית הילדים. זכותך המלאה לראותם גם אם אתה לא משלם מזונות.

שירלי6

New member
ברור שהיא לא בסדר

ברור שגם את המזונות הוא צריך לשלם. לטובתו.

goldy 35

New member
מניפולציות

זה בדיוק מה שאתה סופג מפרודתך. מזונות רצוי שתסדיר בכל מקרה, לא בשבילה אלא בשביל הילדים, שים את המלחמה בצד.. הם לא חלק ממנה. לגבי המניפולציות שלה, אז כמובן שאסור לה, אבל הקלפים בידיים שלה והיא תמיד יכולה "לסנן" אותך ולמנוע ממך גישה לילדים. ישנם דרכים עקיפות.. לך לבקרם בגן, בבית הספר (בהפסקות), בחוגים, או בכל מקום בו הם שוהים ללא אימם. במקביל הגש תביעה להסדרי ראיה, דנים בסוגיה זו בנפרד מתשלום המזונות. ועצה קטנה לסיום, שלם סכום כסף מידי חודש לילדיך, בכל מקרה בעת פסיקת בית הדין תיאלץ לשלם רטרו.. חבל לשלם הכל במעמד זה..

לא, גם אני פרודה ועדיין לא מקבלת

מזונות אבל נותנת לפרוד ומעודדת אותו אפילו לראות את הילדה. אני רק יכולה להגיד לך שזה מאוד קשה ואולי תסדיר את עניין הזונות באמת הרי הכסף הזה נועד לילדך

לביאה11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

אהבתי את הגישה. ויש לו כמה ילדים, לא אחד. הלוואי וכולם היו רואים את טובת הילדים לפני הכל. ירבו כמוך

שירלי6

New member
הלוואי

ויכולתי לנהוג כמו אישתך. אופס, עדיין. הלוואי והיה אפשר להעניש את כל מתעלמי המזונות. אכפת להם מהילדים עלק.

shick34

New member
לא ברור

כנראה שהחסרתי מעט פרטים מהסיפור ...אז ככה פרודתי מחזיקה בכסף ששייך גם לי שיכול לכסות שנתיים של מזונות בקירוב אבל היא רוצה גם את הכסף ואת המזונות ואת הזכות למנוע ממני את הילדים כבר נתנו לה אחרים . וזה לכל מי שחושב שהיה נוהג כמותה ...לי זה לא נשמע אנושי בכלל למנוע ממישהו את הילדים שלו גם עבור מיליונים . ילדים זה לא קלף מיקוח.

shick34

New member
עוד הסברים

עד התקופה האחרונה לא היו לי בעיות בעניין הזה ולא הייתי זקוק להסדרי ראיה מבית משפט ולא אין לה משמורת משפטית.

gilgi2

New member
איך אתה נותן לזה לקרות?../images/Emo35.gif

אתה אבא שלו.לא מתגעגע?

דפנה 11

New member
חצוף, תשלם למרות שהחוק לא מאחד

בין הדברים חובתך מכח היותך אביהם לשלם למחייתם ולרווחתם ואני כלל לא נכנסת לויכוחים שיתכן ומתנהלים בינכם

maof

New member
סתם שאלה של תם../images/Emo35.gif

למה באמת אתה לא מסדיר את עינין המזונות
מעוף

למעלה