היי

היי

כבר כמה ימים שמאוד רע לי..לא הולך לי עם המבחנים. קשה לי. החיים קשים לי. אני כל הזמן חושבת על אמא..מתגעגעת אליה בטירוף. יש לי פלאשבקים מטיפול נמרץ ,שם הכל נגמר.. חושבת אם היא ידעה שזה הסוף ברגעיה האחרונים,על מה חשבה,מה עשתה.. זוכרת תקופות מבחנים קודמות,כשהייתי בבית והיא הייתה מפנקת אותי כשלמדתי למבחן.. פתאום מאוד קשה לי להיות לבד בבית (שזה רוב היום),ולכן במקום להיות לבד אני הולכת לאחותי או לחבר שלי ללמוד שם.. אם אני לבד,הכל מתחיל בצורה קשה יותר..גם בלילה. דמעות רבות יורדות..כל צחוק קטן פתאום הופך לבכי. תודה על ההקשבה

MIF2004

New member
הי הוקוס פוקוס

העצב שלך זועק מהודעתך, וזה בטח כל כך קשה להעביר ככה תקופת מבחנים שדורשת ריכוז ומשמעת עצמית. עם זאת רציתי לומר לך שנשמע לי שאת ממש נוקטת בגישה הכי הנכונה בשבילך, את מבינה איך הכי קשה לך, ומנסה לנטרל את זה כמה שאפשר. קשה לך לבד בבית, אז את הולכת ללמוד אצל אחותך או החבר, זה נשמע לי מצויין כי הצלחת למצוא פתרון פרקטי שמאפשר לך, איכשהו, בתוך כל העצוב הזה, להמשיך את תקופת המבחנים ולסבול קצת פחות... ולגבי הדמעות - תני להן לרדת, חופשי.... יש בבכי משהו מאוד משחרר, אל תעצרי את הדמעות שלך, תזרמי איתן ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך המבחנים.
גדול!

libi4

New member
רוצה לבוא ללמוד אצלי../images/Emo8.gif

מבטיחה לפנק אותך ולהגיש לך דברים טובים! תשקלי-אני בירושלים.... סופשבוע נעים! חיבוק ממני!

S u n n y 1

New member
היי הוקוס

מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום... קבלי חיבוק גדול גדול ממני
שיהיה לך בהצלחה במבחנים עוד קצת והם נגמרים....ושיהיה לך סופ"ש יותר רגוע

למעלה