היי

סמסרה1

New member
היי

האם מישהו יודע כשמקבלים זריקת ריספרידל 37.8 מ"ג אחת לשבועיים עד מתי תימשך ההשמנה והמחשבות על אוכל רוב הזמן????

היי סמסרה

ראשית.... מה שלומך? ואיך בנך מרגיש? שנית... אני חושבת שמוטב שתועצי ברופא בנוגע לשאלתך אני מניחה שלהם יש את התשובה הכי טובה. שיהיה בהצלחה רויטל.

סמסרה1

New member
אהלן רויטל

תודה על התייחסותך. שלום בני, הרבה יותר טוב. כפי שכבר ציינתי הוא עדיין מקבל זריקה אחת לשבועיים, ריספרידל 37.8 מ"ג. הוא נרשם לבי"ס יואל גבע , למתמטיקה-בגרות ולפסיכומטרי. תחילת הלימודים בארבעה לספטמבר. הוא שילם עבור לימודים אלה מהמענק של הצבא. שזה גם משהו, מכיוון שקודם היו לו תוכניות עם כסף זה לנסוע שוב. והפעם למזרח הרחוק ויתכן שזה היה מסתיים לא הכי טוב. אגב, אחרי הצבא הוא היה כבר בחו"ל כחצי שנה , באירופה. וכשנה ואולי קצת יותר התגורר באילת. הוא גם חזר להיות אדם מקסים. אבל, עדיין לא ממש עושה עם עצמו כלום. הרבה במחשב ובטלויזייה. בעבר, אצלו, בביתנו היה המרכז של כל החברים, כי הוא היה כריזמטי כזה, גם בפנימיות וגם בחיצוניות. עכשו הוא יוצא עם החבר'ה בממוצע אחת לשבוע וחצי או שבועיים. אני מבינה שהחברים כיום מאוד עסוקים, כולם לומדים באוניברסיטה וגם עובדים וגם יש להם חברות. וזה קשה להם להתפנות... והוא לא ממש יוזם. מה שכן, היות והוא השמין והפסיכיאטר המליץ לו לעשות פעילות ספורט הוא הולך כארבע לפעמים חמש פעמים בשבוע לחדר כושר לשעה. לא מספיק אך גם משהו. הרופא אמר , שדחוף יתחיל לעבוד, לא בעבודת החיים הקריירה מכיוון שהכוונה בסופו של דבר , שילמד באוניברסיטה אך עבודת סטודנטים. עד כה כל מה שהוצע לו הוא דחה, וזה לא בסדר. הוא די נעול לעבוד בחנויות ספרים וזה לא הולך. תמיד הוא רצה לעבוד בחנות ספרים. הבית שלנו עמוס בספרים. תמיד הוא הוציא כספים על ספרים. גם בתקופות בריאות וטובות. קורא הרבה. לא תמיד סוג חומר שאני אוהבת. מה יהיה הלאה, אלוהים יודע. ואף לי זה יושב בעורף עניין העתיד.

היי שוב...

שמחה לשמוע שהמצב שלו השתפר :) באמת טוב שהוא עוסק בספורט זה טוב לנפש וכייף... הוא צריך להעסיק את עצמו כמה שיותר על מנת לא לשקוע בדיכאון. אשמח לשמוע ממך... תיהי בריאה ביי בנתיים רויטל.

ל ו ל י ת

New member
הי סמסרה

מקווה ששוחחת עם הרופא על שאלותייך. בינתיים, אני מקווה שהרופא סביר לכם שהשמנה היא חלק מתופעות הלוואי של הרספירדל. מקווה שבנך יוכל להתמיד בספורט, לא רק עבור הטיפול בהשמנה אלא בעיקר כי ספורט עושה טוב לנפש. הליכה, לבד או עם מישהו יכולה גם לשפר מצב רוח (יש חומרים שמשתחררים במוח לאחר שעושים ספורט ולכן אחרי ספורט רובינו חשים הרבה יותר טוב) וגם לעשות קצת חברה. שיהיה לו ולך בהצלחה.

סמסרה1

New member
לולית :)

מחר הבן שלי מוסמן רק כדי לקבל זריקה ושבועיים לאחר מכן זה זריקה+שיחה. ואז אשאל. בעבר כששאלתי את הרופא הוא ענה לי משהו כמו "אז תקני הכל דל שומן בבית ושלא יהיו דברים שמנים..." ודיבר כמובן על חדר הכושר או אם יש אפשרות אז גם על הליכה אך זה האחרון לא הולך. אנחנו מטופלים באופן פרטי אך אני בשיא טפשותי בזמנו דיווחתי לרופא המשפחה ושמתי לב שעניין הסכיזופרנייה מוקלד במחשב. האם יש לכך משמעות? האם זה יעשה בעתיד לבני בעיות? האם אני יכולה לדרוש מרופא המשפ]חה שימחוק זאת? הרי ממילא אנו מטופלים באופן פרטי ועל חשבוני. מה שכן, צרוף מקרים, רופא המשפחה מסתבר הוא הרופא הגדודי של בני במילואים ובעזרתו הצלחתי לבטל לבני מילואים פעמיים ללא בעיות. הרי בלתי אפשרי היה שהוא ישרת במילואים. אני בבעייה, בני לא יודע שהיה לו מילואים. הוא לא יודע ששיחררנו אותו בפעמיים אלה ממילואים. שיקרתי שהם בוטלו. בני לא ממש יודע שהוא חולה דוקא בסכיזופרנייה. אנו לא מדברים על זה בבית. לא יודעת כיצד לנהוג?!!! למרות שבני ואני קרובים האחד לשני.

סמסרה1

New member
מנהלי גוגל חרגתם מדרך הישר

כיצד אתם מעיזים לצטט דברים מפורומים אישיים ולהביאם לכאן לכל עם ישראל??? זה חסר הגינות מצידכם ואתם גורמים נזק רב לאנשים!!!

למעלה