היי:) עכשיו גמני פה..
ס סוקהלעך New member 23/6/05 #3 .... אני בת מיכל 17 וחצי מאילת והיום סיימתי בגרות באזרחות יאואוואואוווווו
ה הסייד הנודד New member 23/6/05 #5 אהלן ברוכה הבאה אלינו! את מוזמנת לספר לנו על יחסיך עם ברי: מתי הכרתם? מתי יצאתם לדייט ראשון? מה השיר שלכם? וכו'....
אהלן ברוכה הבאה אלינו! את מוזמנת לספר לנו על יחסיך עם ברי: מתי הכרתם? מתי יצאתם לדייט ראשון? מה השיר שלכם? וכו'....
ד דוקטור קלינית New member 23/6/05 #4 וולקאם וולקאם! כמה זמן את אוהבת את ברי? איך התחלת לשמוע ברי? מה השירים/אלבומים הכי אהובים עלייך? היית בהופעות? את מוזמנת לשתף ...
וולקאם וולקאם! כמה זמן את אוהבת את ברי? איך התחלת לשמוע ברי? מה השירים/אלבומים הכי אהובים עלייך? היית בהופעות? את מוזמנת לשתף ...
F Freed From Desire New member 24/6/05 #6 אממ אני בדיוק יורד לאילת עוד כמה ימים יש מקום לישון אצלך? ;]
ס סוקהלעך New member 25/6/05 #8 טוב אז... כבר שנה כמעט שברי בלבי התחלתי כי היתה לי חברה (רבנו אם זה משנה לך) ששמעה ברי ודרכה זה התחיל יומיים אחרי זה הייתי בהופעה בניצנים עם אינפקטמשרום והיה מעולה ובהופעה ברוק עצמאות השנה ובהופעה שהיתה לפני שבוע פה (באילת) בחופהדקל והיה כיף ממש!! מי את?
טוב אז... כבר שנה כמעט שברי בלבי התחלתי כי היתה לי חברה (רבנו אם זה משנה לך) ששמעה ברי ודרכה זה התחיל יומיים אחרי זה הייתי בהופעה בניצנים עם אינפקטמשרום והיה מעולה ובהופעה ברוק עצמאות השנה ובהופעה שהיתה לפני שבוע פה (באילת) בחופהדקל והיה כיף ממש!! מי את?