כמה זמן לקח לי
א) הוכיחו באינדוקציה שלכל n טבעי מתחלק הביטוי מימין במספר משמאל ללא שארית: n(n+1)(n+2)(n+3) ב-24. x=7 ב) כמובן: 1. מהו הספר האהוב עליכם? בשורוטו 2. מהי הדמות האהובה עליכם? רינגו בכל הסרטים של הביטלס (או שהכוונה היא לבשורוטו? לא יודעת
), כי הוא גאוני, ויש לו את היציאות הכי טובות, נגיד כל הקטע בלילה של יום מפרך שהוא בורח. 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים /סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? מטעמים אידיאולוגים אני לא עונה על שאלות שנשמעות כמו משהו שהוצא ממבחן בספרות מורחב. תודה. 4. מהו הקטע האהוב עליכם? הקטעים בבשורוטו שהקלטות של קרולי הופכות לקווין, וגם כמובן הקטע עם האופונוענים שהם רוצים לשנות את השמות שלהם, כי זה הקטע הראשון שהקריאו לי מהספר, ולא הבנתי מה רוצים ממני אבל זה היה ממש מצחיק. 5. מהו הציטוט האהוב עליכם? "כמה מוסיקאים אתה חושב שלצד שלך יש? ברמה טובה, אני מתכוון." "ובכן, אני סבור-" "שניים, אלגאר וליסט. זה הכל. השאר נמצאים אצלנו. בטהובן, בראהמס, כל הבאכים, מוצרט, כולם. אתה יכול לתאר לעצמך את הנצח עם אלגאר?" "בקלות." "זהו זה, לא יהיו עוד תקליטורים. לא יהיו קונצרטים. רביעיות מיתר. רק הרמוניות שמימיות כל היום." "בלתי נתפס." "כמו ביצים בלי מלח, אמרת. מה שמזכיר לי. לא יהיו ביצים, לא יהיה מלח." 6. מה המקור לכינוי שלכם? אמממ.. טוב, פעם היה סיפור יותר מעניין, כי היה לי כינוי אחר, אבל לא מזמן החלפתי לכינוי הזה, כי מישהו מהכיתה שלי עלה פעם על זה שאם מחליפים את הר' בשם שלי (ענבר, למי שכבר עלה על זה) יוצא ענבאך- כמו המלחין, ומאז בערך זה השם שלי. חוץ מזה שאפשר להגיד את זה מאוד בגרמנית, וזה כיף. 7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות. מספר הערות: 1. אני מודעת לעובדה שבלתי אפשרי לבחור אחד שאתה הכי אוהב, תבחרו אחד מבין האהובים עליכם. 2. לנמק! ובפירוט! למרוח! כן! 3. הבה נעמוד על ההבדלים בין ציטוט לקטע: ציטוט- "אם זה נגמר באיזשהו מקום, זה נגמר כאן." קטע: הקטע שדיבלר שר בגשם (נגיד) ג) השאלון המורחב (I) 1. מה אתה לובש? כותנת לילה מגניבה של בובספוג 2. אתה אוכל שוקולד מריר? לא כרגע 3. קראת את מעשי קסמים? לא 4. יש לך מזגן? לא, אין צורך בכזה (במידה וענית על 4. את התשובה 'כן')- 5. איפה אתה גר? ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג? ד) השאלון המורחב (II) 1. איזה חיה היית מעדיף להיות: שועל/סמור/לווייתן/קופיף בוטנים? לוויתן 2. מה דעתך על סנאים? הם חמודים, וכשמצלמים אותם יוצאות להם עיניים אדומות, באמת. 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: לבנים - לכלוכית/סינדרלה/נני אוג/יונית לוי ? 4. לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עמנואל הלפרין? המלך ארתור, הוא נראה לי מסוקס (מסוקס זה לא משהו שאומרים על גזע עץ? זה נשמע טוב בכל מקרה) 5. מה השעה? לפי השעון שלי 12:30, אבל בארצות הברית זה שבע שעות קדימה, או אחורה, לא זוכרת כבר, בעצם זה תלוי באיזה חלק של המדינה. 6. האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר? אתם רואים שכן. זהו. נראלי.