היי.....

Teenage Dirtbag

New member
היי.....

אני 1.59 שוקלת 48,אני טבעונית ועושה די הרבה כושר, כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי לשמור על משקל 48 ?

Teenage Dirtbag

בזמנו שאלת אותי שאלה דומה, אם כמות האימונים נשארה זהה את צריכה כ2000 קלוריות ולעשות כיוון יותר מדוייק לפי המשקל כלומר אם את יורדת לאכול מעט יותר ואם עולה לאכול מעט פחות. עוד דבר שלא השתנה זה המשקל שלך שצריך להיות 49 ק``ג. וכמובן אני דיאטה טבעונית מצריכה ליווי מקצועי זאת דיאטה שבילתי אפשרי להשיג בה את כל צרכי הגוף.

Purple Haze

New member
אני רוצה להגיב.....

אני גם טבעונית כבר הרבה זמן,ואני מקבלת את כל צרכי הגוף... אני עושה בדיקות דם כל 3 חודשים והכל טוב, אפילו ה-בי 12,החלבון והברזל... אני גם משלבת בתפריט שלי כל יום שקדים,בוטנים,אגוזים שונים ופירות יבשים, מה שגם עוזר לי לקבל כמות מספקת של הצרכים... אומנם אני במשקל די מינימלי לגיל שלי ולגובה שלי(אני בת 16, 1.65 שוקלת 47) אבל הכל תקין אצלי ולא נמצאה אצלי שום בעיה... דיאטה טבעונית לא מסוכנת,ולהפך,היא יותר בריאה,כל עוד יודעים מה לעשות!

שאלה לי אלייך,Purple Haze

אני גם טבעונית,ואצלי הכל תקין,חוץ מה B-12,אני צריכה לקחת כדורים של בי 12,איך את מקבלת את הויטמין הזה מהאוכל ????

מאגרי ויטמין B12

מאגרי ויטמין B12 אמורים להספיק לכ5 שנים. B12 נמצא בשמרי בירה במיסו ובטמפה. וכמובן בבשר דגים מוצרי חלב וביצים. מחסור בB12 פוגע במערכת העצבים, פגיעה שעלולה להיות בלתי הפיכה!!! לכן בשלב הראשון מומלץ לקחת כדורים (מתחת ללשון) ואחר כך לנסות להיות באיזון עם שמרי הבירה וכ``ו. המלצתי היא לא לנסות פשוט לקחת כדורים, הסיכון הוא גדול מידי.

musmus

New member
ניב רציתי להוסיף שb12 נמצא גם באצות

ניתן לקנות בחנויות למוצרי טבע ובריאות

צירב

New member
B12 באצות אינו זמין לגוף ולכן

אצות לא נחשבות כמקור זמין לויטמין הזה. ואני מתפלאת על מנהל הפורום שלא יודע את זה.

purple haze

את מציגה כאן מצב שהוא חלומם של כל הדיאטנים, דיאטה עם פיקוח הדוק מאוד. ולמרות זאת המשקל שלך נמצא מתחת למשקל המינימלי. מה שאומר שמצביע על בעיה. בדיקות הדם מודדות פרמטרים חשובים אבל הן לא מודות את כל הפרמטרים.

למעלה