היי

היי

אנשים ממצב? שמעו.. ככה.. מה אתמול נכנסתי לפורום שלכם.. שאלתי שאלה.. חייבת לציין שהענות לא הייתה גדולה.. אבל יכול להיות שזה עיניין של זמן.. הריי זה לא צ'ט זה פורום. חלקכם עזרו לי גם בפרטי , וחלקכם בפורום. אז תודה. רציתי לציין ש.. ראשית שאלו אותי גם בפרטי.. אז כן.. גם בניי 30 (זקנים לטענתכם :)) אוהבים לשמוע טראנס.. הריי לא התחלתי לשמוע טראנס בדיוק בגיל שלושים עוד לפניי כן. תיתפלאו אנחנו מכורים לזה כמוכם לא פחות. אז.. מקווה שתקבלו גם בניי שלושים פה.. שנית... אני משתתפת בעוד פורומים... ובעיקר בפורום אחר מתפוז הרבה זמן. ומניסיוני.. משתתפים חדשים שנכנסים לא תמיד יש להם את הסבלנות להכנס אחורה ולקרא.. אז ככה מדיי פעם זה יהיה נחמד לחדש....ולעניין קוראים נוספים... תמשיכו ככה אתם אחלה!

GallaxY

New member
אהלןן בחורה בת 30 ששומעת טראנס! ../images/Emo13.gif

בא לך להציג את עצמך אולי ?

דולפינית :]]]

דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום
דבר שני למה רשמת "אני מקווה שתקבלו גם בני 30 פה"... זה לא כזה מוזר שאדם בגיל 30 ישמע טראנס ..למוזיקה אין גיל
חוצמזה זה לא כזה מוזר.. יש יוצרים בני 30 [לדוגמא:אזאקס סינדרום] ובכלל מה יגידו על ראג'ה ראם? חחחחחחחח. בכל אופן שתמשיכי להנות מטראנס עד 120

אמממ......

יו מקווה שלא קברתם אותי.. כי אם כבר.. אז אני רוצה שבהלוויה ישימו פול ווליום טראק ! ובדיוק שמורידים אותי יבואו הבומים.. חח אני בת שלושים! חיה עוד חיה אנשיםםםםםםםםם עוד לב פועם לי .... תודה על הברכות, חייבת לציין.. מסתובבת בהרבה פורומים.. חברה בפורום אחר לגמריי מכאן.. כבר זמן ממושך.. אתם אחלה !

psytherapy

New member
דולפינית שמך במיקרא פנינה

ואת גרה בשמרון ויש לך שני בנות עם כן את יודעת מי אני חחחחחחחחחמגניב

xofer

New member
מה שנדיר פה זה

לא בת 30 ששומעת טראנס, זה יש ים ורואים את זה במסיבות כמובן - מה שנדיר זה שאת פה בפורום, ברוכה הבאה! (יש! סוףסוף מישהו יותר זקן ממני!)

היי

קופצת קרובות לבקרכם פהההההה............ ככה.. לגביי החתונה.. התשובה היא כן! (זה היה מהיר אאה? ) ולגביי הברכות.. כן אני פה ! ושמחה להיות פה! אז תודההההה....... שנטי שנטי אנשים..

RN2

New member
מה עם תמונה שלך? אני שואל במקום

אבי הכלי

למעלה