היי

היי

לכולם! יש לי שאלה ואשמח אם תעזרו לי . אם אפשר לקבל בכדיי להוריד שמות של טראנסים חזקים . אני אודה מאד מאד אם מישהו יוכל לעזור לי . בתודה מראש

EEEBBR

New member
בלי שטויות

לא אומרים טראנסים כמו שלא אומרים פופים... אלא פשוט טראנס בנוגע לטראקים את בטח מכירה את אינפקטד אז נעזוב את זה... California Sunshine - California Sunshine California Sunshine - summer 99 astral projection- pepople can fly sun project- zwork Juno Reactor - Rotorblade Chakra & Edi Mis - X-Files (Monkey Mix younger_brother- finger זה לפחות מה שמתנגן לי ברקע את מוזמנת להסתכל בדפי הפורום ולגלות אלפי המלצות כל הזמן בכל דף מקווה שעזרתי

Nofale

New member
תקישיבי ילדת פוט

יש לך פה המלצות מפה ועד סעודיה אל תתעצלי תסתכלי תורידי לילה טוב

Nofale

New member
ניתקו לך את האינטרנט !

מה את עושה פה ?!?!?? תלכי מפה

GallaxY

New member
ניתקו, והחזירו

אבל אם אתה כל כך רוצה שאני בכל זאת אלך...

יה

אל תיכעסו עליי.. אבל... אני כבר שעה וחצי בערך קוראת וקוראת אותכם ממש כיף ! אבל אני צריכה להוריד שירים ומה שאני מנסה לא מצליחה. עשיתי העתק הדבק.. לא הולך לי . אני צריכה מין הסתם שמות של מי שמכין את הטרקים .. פליזזזזזזזז.... HELP

משה סתם

New member
פויט!

הנה.. phyx_-_spectre tickets_-_the_toy abomination_and_phyx_-_flatline Children of Bodom - Hate Crew Deathroll (חחח סתם..אל תנסי את האחרון... אבל זה עדיין חזק)..

Roi D 1

New member
למה לא??????????

N0w PLAyiN'-->>>: Children Of Bodom - Needled 24/7 [00:06 of 04:08m/192Kbps/44KHz] שיר גדולללללללללללללללללללללללללללללללל

למעלה