היי...

bleach16

New member
היי...

אני רואה שיצאו מלא משחקים שאפילו לא ידעתי עליהם... בכלל,אני לא מומחית גדולה במשחקי מחשב...עם איזה משחק כדאי לי להתחיל?

KingpinEX

New member
מה את אוהבת?

יש בעצם כרגע תפקידים או פעולה מגוף ראשון או פעולה מגוף שלישי... וגם משחקי של חלליות שגם מגניבים מאוד.

Earth Jedi

New member
תלוי איזה תקופה את אוהבת?

אני למשל אוהב מאוד את הזמנים העתיקים...של הold republic כ3000 שנים לפני הקרב על יאבין...אז המשחקים בשביל זה: KOTOR [knights of the old republic] I+II ואממ....אם אתה רוצה להכנס לשריון של ל=חיילים המשובטים ולעשות משימות קומאנדו בשביל הרפובליקה אז לכי על republic commando שני משחקים שמאוד מאוד מומלצים ! ואם את אוהבת סימולציה ורוצה להיות טייסת ולפוצץ ת'"רעים" אז לכי על Starfighter. משחק לא הכי חדש אבל גרפיקה טובה ומשחקיות גם !! שיחקתי בכל המשחקים למעלה וכולםםם מומלצים ! אגב אם יש לך כסף אז או ש: חכי ל battlefront 2 או שתקני ת'ראשון..[משחק פעולה ברשת] ותקני את Star Wars Galaxies שזה משחק תפקידים ברשת...הרבה ממליצים עליו !

KingpinEX

New member
4000 שנה

ואל תגיד לה לקנות גאלקסיס כי אולי מישהו יראה ויקנה ואז לא יבין מה הוא עשה...

Earth Jedi

New member
מה זאת אומרת ??

"כי אולי מישהו יראה ויקנה ואז לא יבין מה הוא עשה..." מה 'הוא' כבר עשה? לפי מה ששמעתי ולפי מה שאני רואה [תמונות...סרטונים] זה אחלה משחק אז על מה אתה מדבר ??

Earth Jedi

New member
אה ושכחתי

שכחתי את Jedi Knight: Jedi Academy שיצא בשנת 03' אבל המשחקיות שגעון והגרפיקה בסדר... זה בעצם פעולה מגוף שלישי [לייטסייברס...נשקים...אקדחים..רובים וכו' וכו']

KingpinEX

New member
זה משחק רשת מסיבי

צריך לשלם תשלום חודשי, זה לא משחק שאתה קונה ונכנס ישר למשחק.

bleach16

New member
אני אוהבת...

בעיקר קרבות חלל (עם כמה שיותר פיצוצים...),אבל לא אכפת לי להוביל איזה ג'דיי במשימה חשובה...(אני בטח אוביל אותו אל מותו,ולא רחוק מזה...
) שמעתי על המשחק KOTOR ,אבל אמרו לי שהוא נורא לא ידידותי למשתמש... מרוץ חלליות זה הכי טוב! אני מתה על מרוצים!

KingpinEX

New member
משחק חללליות הכי טוב זה

star wars star fighter משחק יפה מאוד את שולטת בשלוש חלליות שונות(עם נשקים שונים) בזמן שבין פרק 1 לפרק 2 נלחמים בנבו ומפוצצים הרבה ספינות פדרציה. ומרוצים יש episode 1 pod racer אבל זה לא משהו, כל המשחקים שקרואים על הפרקים הם בדר כלל מתחת לרמה כי הם ישר אחרי הסרט. יש משחק עם ג'דים קליל ומאוד מגניב: Lego StarWars כן זה עם לגו משחקים בשלושת הסרטים הרבה מאוד דמויות ודברים חבוים מאוד קל למשתמש ואפשר לשחק גם עם שני אנשים. (ואיאפשר להפסיד רק לנצח בגדול או לנצח בקושי) KOTOR (שניהם) זה משחק תפקידים כמו DND זה רק לשחקנים שאוהבים דברים כאלה, לדבר הרבה, לשפר הרבה. יש המון שליטה על כל דבר וסיפור יפה מאוד. והוא מאוד ידידותי למשתמש לדעתי קל מאוד לקלוט אותו, ואפילו מישהו שלא מבין כלום בDND יכול לשחק ולהנות.

עוד...

star wars rouge squadron את משחקת בתור לוק וטסה בx-wing ובעוד 4 חלליות שונות+המילניום פלקון בכל שלב יש משימות... והדובדבן שבקצפת השלב האחרון זה הDEATH STAR (כמו בסרט) star wars battle for naboo משחק נחמד, לא יותר, די זלזלו בו מבחינת הגרפיקה והמשימות דווקא די נחמדות

KingpinEX

New member
star wars rouge squadron

זה לא למחשב לידעתי... ואם זה כן אז זה ישן........ אז בגלל זה לא הזכרתי את זה star wars battle for naboo משחק גרוע ברמות עם גרפיקה גרועה ברמות, לא הייתי ממליץ.

יש גם הרבה משחקי אסטרטגיה

star wars force commanderstar wars galactic battlegrounds + ההרחבה של המשובטים חלליות: יש גם rouge squadron ועוד מלא יש אפילו מרוצים--]> הפודרייסר ובקרוב EMPIRE AT WAR אמור לצאת ועוד הרבה בקיצור, אלה עשרות המשחקים שיש לסטאר וורס :

KingpinEX

New member
לכולם!

תמנעו מהאסטרטגיה של סטאר ווארס המשחקים הכי גרועים שיש!!! נקווה לטובה ב EMPIRE AT WAR

funkey monkey

New member
דווקא Campanas Clones לא רע!

יענו, זה מחיר שחיטות למוד של AOE, אבל עדיין משחק נחמד. (אגב, קאמפאנס קלונס זה 'קמפיין השיבוטים' בספרדית, מסתבר) 'אימפריה במלחמה' אמור להיות משחק מוצלח.

למעלה