היי!!

היי!!

היי טוב אז ככה קוראים לי מאיה ועכשיו התחלתי להעריץ את לינקין פארק אבל יש מישהו ספציפי שרציתי לדעת את השם שלו אז סימנתי בתמונה הוא זה שלמטה הכי שמאלה תודה!!
נ.ב. אם תוכלו לתת לי עליו עוד פרטים כמו גיל וכל מיני כאלה אני ממש ממש אודה לכם תודה מאיה!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

thats mike - the one in the pic דברים עליו תוכלי לקרוא באתר הישראלי או ווטאבר.. enjoy

pookacha1

New member
ברוכה הבאה!

קודם כל.. עשית צעד נכון שהתחלת לשמוע אותם =) דבר שני.. זהו מייק שינודה! nike shinoda הוא הראפר ששר עם צ'סטר- הסולן בשירים. הוא גם מנגן על גיטרה חשמלית ומנגן על אורגן.=) תהני! :) הוא בן 28. כנסי ל-www.linkinpark.co.il ותמצאי שם את כל מה שאת צריכה! בהצלחה!

לינקנית

New member
מזההההההההההההההההההההההההההההה

מייק בן 28 אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתת

ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני דוד, בן 14.. ולזה שהכי למטה משמאל בתמונה קוראים מייק שינודה, הוא הראפר של הלהקה.הוא בעיקר מנגן על גיטרה וקלידים, אבל הוא מנגן על עוד הרבה דברים. הוא בן 28, הוא נולד ב-11.2.1977 (תתקנו אותי אם אני טועה). וזה כל מה שאני יודע..

Lp Fairy

New member
ברוכים הבאים!!

טוב אמממ כולם פה כבר נתנו את מה שהם יודעים שזה מה שאני יודעת אז אין לי מה להוסיף..:) אז תהני פה בפורום..:)

giant G

New member
זה מייקי שלנו הוא מוציא דיסק חדש

לקראת סוף הקיץ... הוא נשוי!!! נראה לי שהוא בן 28 או 27 לא זוכר הקיצר הוא רולז כל לינקין רולז אני שי ואני גם רולז !!! P:

giant G

New member
תודה תודה צ'זי את גם רולז איך שכחתי

אותך?!?!?!?!? טיפש שכמותי :[ חחחחחחחחח XD

למעלה