היי

היי

בזמן האחרון דברים ממש יוצאים מגדר שליטה בחיי ובחיי החבר שלי אנחנו גרים ביחד מאז שפרצה מריבה עם אחותו אנחנו מאבדים כספים על דברים לא צפויים אני מרגישה שהיא מכשפה ואולי עשתה משהו כישוף מהם הסימנים? ואיך אפשר לבטל את כל העין רעה שיש עלינו לאחרונה... תודה

nepthys

New member
אני לא רואה את זה ככה,

לכל אחד יש תקופות של חוסר מזל בחייו, ואת מאשימה מישהי אחרת כדי לא להרגיש שנכשלת בלשמור על הדברים שקרובים אלייך.. את יכולה לעשות משהו כדי להגן על עצמך, אבל אני חושבת שהפתרון הוא להתמודד עם זה שיש לך מזל רע, ולצאת מההאשמות.. תתחילי לטפל בעניינים ולהכיר באחריות שלך עליהם..

אני כן רואה את זה ככה

וזאת משום שאם פורצים לך לרכב אחרי ששבוע לפני החלפת לו מנוע ושבוע אחרי הרכב כמעט עולה באש אחרי שהוצאת עליו המון כספים בלתקן אותו ולא התייאשת אלה נשארת אופטימית אין לזה שום קשר ללהיכשל! נכון שלכל אחד ישנם תקופות חסרות מזל בחיים אך זה עדיין לא אומר שיש לאדם מזל רע בכללי ומקריות היא דבר שאני לא מאמינה בו ואם קראת את ההודעה שלי לעומק ולא סתם הרצון שלך להגיב בביקורת היית מבינה שכל זה התחיל לאחר מריבה רצינית עם אחותו שהיא אדם מאוד רע וכן אני סבורה שלאנשים רעים ומרירים אין שום בעיה לעשות כל דבר כדי לפגוע באחרים ויתרה מכך לאנשים כאלו יש הרבה כוח בד``כ אשר אותו הם שואבים מאנרגיות שליליות וזה רק על קצה המזלג . הסיבה שכתבתי בפורום הזה לא הייתה שתבוא אחת כמוך ותטיף לי אלה לקבל טיפים על איך לבטל עין הרע ומהם הסימנים לכישוף ולא יותר מזה. תודה רבה

nepthys

New member
מצטערת..

אבל זה די נפוץ להאשים ב``עין הרע`` או בכישוף אחרים במקום את עצמך.. אם זה מקרה כל כך חמור, ואת בטוחה לחלוטין שזה שייך לכישוף, אז כמו שאמרתי - לא יזיק לך ללכת ולעשות משהו נגד זה.. השאלה היא מה, וזה כבר לא בתחום הידע שלי.. ושוב - באמת מצטערת שזה כל כך הסעיר אותך..

אני מצטערת....

והאמת היא שכן אני מאוד נסערת אני מבינה שאת לא יכולה לעזור מקווה שמישהו יראה את ההודעה וכן ייתן כמה טיפים פשוט אחרי שכתבתי תגובה עוד משהו קרה אני פשוט לא מאמינה שמשפחה יכולה להיות כ``כ רעה ולאחל כ``כ רע לאדם שהוא בשר מבשרם תודה בכל אופן.

למעלה