היי

S h A b i T

New member
מממ

לא צריך להתעמק כל כך בשירים של דניאל בשביל להבין אותם.. זאת בדיוק הבעיה
הבעיה שלי לפחות. אין מה להתווכח על זה, כל אחד והטעם שלו.

hodayoyo

New member
זהו, שאם תתעמקי תגלי רובד ../images/Emo60.gif

נוסף שאולי לא נראה על פניו. יכול להיות גם שלא, אבל הכל תלוי באיך את מסתכלת על זה.

eliors

New member
יש שירים ויש שירים

פעמים רבות יש גם רובד עמוק יותר.

eliors

New member
ואת זה כתבתי לפני שראיתי את התגובה

של הודיה.... מה שמראה שאנחנו צודקים :)

hodayoyo

New member
או פשוט שאנחנו באותלה דעה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

ושאתה בנאדם חכם

S h A b i T

New member
..

אני מנסה לראות את השירים תמיד בכמה אופנים, ובכל תקופה כל שיר מקבל בשבילי משמעות שונה. אבל עם השירים של דניאל זה פשוט לא ככה כל שיר נשאר בדיוק באותה משמעות לא משנה מה יקרה

גם לפי דעתי זה לא נכון

לפי דעתי לדניאל יש הרבה שירים שהמילים שלהם יפות ומרגשות. אני נהנית גם רק לקרוא את המילים. כמובן שהלחנים הרבה יותר טובים, אבל זה שילוב טוב בין שניהם. יש שירים שיש להם מילים קצת פחות טובות אבל הרוב מילים מעניינות ומרגשות... כמובן שהכל לדעתי..

hodayoyo

New member
כנראה שלא נסכים על שום דבר.. ../images/Emo9.gif

אני בכל מקרה חושבת שיש גיוון.. את לא רואה את ההבדל בין אחרת לפעם למשל?! ועל הלחנים אין מה לדבר... הם מדברים למען עצמם.

S h A b i T

New member
כנראה ../images/Emo3.gif

אני אגיד לך מה שונה.. הלחן.
מה מגוון בשירים האלו? אחרת מדבר על תלות, ופעם על התלות שהייתה. חוצמזה, אני לא מדברת על השוואות בין 2 שירים. אני מדברת בכלליות על כך שכל השירים שלו מדברים על אותו נושא, אהבה ותלות. בלי שום גיוון משמעותי בין שיר לשיר. טוב, אם את רואה גיוון, אולי את לוקחת את השירים לכיוונים שונים. העיקר שכולם נהנים בסופו של דבר.

hodayoyo

New member
נכון, כל שיר יש לו פרשנות ../images/Emo60.gif

אני לא רואה את אחרת כמדבר על תלות. יותר געגוע. תגידי שגעגוע ותלות זה אותו דבר, אבל לא יכולה להסביר את זה- זה שונה. גם הלחן נותן לזה רובד נוסף, כי הלחן של אחרת הוא חזק ולא מתרפס כזה...

S h A b i T

New member
בדיוק

הלחן. הלחן הוא זה שנותן לשירים של דניאל עומק. את עכשיו מוכיחה את טענתי
אני אישית לא יכולה להפריד את המילים מהמוזיקה של דניאל וזה בדיוק מה שמוכיח שהמוזיקה היא זאת שעושה את דניאל, ולא הליריקה. איי רסט מיי קייס.

hodayoyo

New member
הייייי../images/Emo60.gif

הלחן נותן רובד נוסף. נוסף!!! לשיר יכולים להיות 17 רבדים

למעלה