היי

bryan

New member
היי

אני בדר"כ נמצא בפורומים אחרים אבל באתי להגיד שלפני כמה ימים יצא לי לשמוע את אחד השירים המדהימים והרומנטיים ששמעתי הרבה זמן- רבות הדרכים

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif כן, זה שיר שהצליח לגעת

בהרבה אנשים. מעולה שיצא לך לשמוע את השיר.. תמיד נחמד להכיר שירים יפים.

hodayoyo

New member
באמת שיר יפה../images/Emo60.gif

מומלץ לשמוע שירים נוספים
לדניאל לא חסרים שירים רומנטיים

hodayoyo

New member
אמממ../images/Emo60.gif

אם אתה מעוניין דווקא בשירים רומנטיים תנסה לשמוע את: אהבה (שקשה לי להאמין שפספסת אותו כי טחנו אותו בכל תחנת רדיו+טלויזיה אפשרית) אין כמו האהבה שלך אוהב אותך ספרי לי אלה שירים שהם יותר אופטימיים... השאר יותר בכיוון של אהבות נכזבות אני חושבת
פעם כשתחזרי לב זהב אחרת

idanri

New member
ספרי לי זה אחד מהשירים היפים ביותר

של דניאל. מאוד אהבתי אותו. מומלץ למי שעוד לא שמע או עוד לא קנה אז זה הזמן לקנות.

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif הגעתי למסקנה-

שאני לא אוהבת את הקול של דניאל בשיר "ספרי לי" למרות שאני נורא אוהבת את השיר הזה...

hodayoyo

New member
אולי כי זה שיר גבוה יותר?!../images/Emo60.gif

בהתחלה זה היה השיר הכי אהוב עלי, אבל הוא פינה את מקומו לאחרת.

S h A b i T

New member
בתור מנהלת

את אמורה להמליץ לו לקנות דיסקים, לא להמליץ לו על שירים בודדים. כי זה די ברור באיזו דרך הוא ישמע אותם. (הוא לא יחכה חיים שלמים בשביל לשמוע אותם ברדיו, ובטח שלא יקנה סינגלים <מה גם שהם לא סינגלים> ) הוא יוריד אותם. וזה אממ לא חוקי. ד"א אוהב אותך וספרי לי לא כ"כ אופטימיים. האמת שגם אין כמו האהבה שלך לא כל כך אופטימי. אבל הוא יותר אופטימי מהאחרים. (נימה קטנה של ביטחון ופחות תלות כמו שאנחנו רגילים ביצירותיו של דניאל.)

hodayoyo

New member
המ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

מצד אחד את צודקת, והרעיון הוא להמליץ על דיסק, אבל מצד שני אני באמת בספק אם בנאדם שאוהב את דניאל לפי שיר אחד ירוץ ויקנה דיסק כי אנחנו אמרנו לו. חוץ מיזה שבכלל בתפוז לא מדברים על הורדות בלתי חוקיות, אבל את חושבת שיש כאן מישהו שבאמת לא מוריד? דבר שני- צודקת לגבי מה שאמרת על אוהב אותך וספרי לי, אבל נו... קשה למצוא אופטימיות אצל דניאל...

S h A b i T

New member
האמת שכן.

אני אישית לא מורידה, גם אין לי תוכנת הורדה. (ממש מלאך אני. חה) אם הוא לא מתכוון לקנות את הדיסק - שיסתדר לבד. תכלס, יש מצב שהוא יוריד וילך לקנות את הדיסק אם הוא יאהב. אבל יש מצב שהוא יגיד "טוב, יש לי את זה במחשב. למה להוציא על זה כסף?" וזה מה שקורה ברוב המקרים. הדיסק של דניאל ממש לא יקר עכשיו, היה פה שירשור לפני כמה זמן והבנתי שהוא עולה 50 ש"ח. על רבותה יש הנחות מסלקום וכד'. לא הוצאה גדולה, אם הוא רוצה שנמליץ לו על הדיסק הראשון או השני זאת לא בעיה.

AbdukrahmaN

New member
לא דווקא...../images/Emo80.gif

אני הורדתי את השירים כדי לראות איך הם ואהבתי אז קניתי...
ובקשר לשירים... למה הוא כותב כל הזמן על אהבה?...(כמו כולם...
) אנשים לא מוצאים נושאים אחרים לכתוב עליהם? די, זה כבר חרוש...

hodayoyo

New member
לא כל הזמן...../images/Emo60.gif

קודם כל- אמממ ברוך הבא?!
ולא כל השירים על אהבה... מה שכן לפי הבנתי רוב השירים נכתבו באמת בתקופה שדניאל היה אחרי פרידה או משהו ואז טבעי שהשירים יעסקו בנושא שהעסיק את דניאל באותו רגע, לא?!
ובכל מקרה כל שיר עוסק בצד אחר של האהבה ויש גיוון בין השירים

S h A b i T

New member
דווקא לא

רוב השירים של דניאל (פרט ל2-3) עוסקים באהבה. ואין בכלל גיוון בין השירים
שזה אגב, דבר שנורא מציק לי בקשר לדניאל. הלחנים שלו מעולים אבל הטקסטים פחות. הם נורא לא מגוונים ואפשר גם להגיד שחלקם משעממים. אני נוהגת להקשיב גם למה שיש לאמנים להגיד מעבר למוזיקה שהם יוצרים, אבל כשכל מה שהם אומרים מסתכם ב"היא עזבה אותי ורע לי", זה די מאוס בשלב מסוים. אצל דניאל זה לא מורגש כל כך כי לדעתי הדגש בדניאל זה המוזיקה המדהימה שהוא יוצר ולא הטקסטים שהוא כותב. וזאת בדיוק הסיבה שלא נמאס לי
וכמובן, אני לא רוצה להכליל, יש כמה שירים שהוא כתב מאוד יפה. (רבותה דרכים למשל. שילוב של לחן וליריקה מעולים)

eliors

New member
לדעתי יש לך טעות...

אני מסכים איתך שהלחנים שלו מהממים אבל יש לו המון שירים על אהבה נכזבת, לא שזה רע, כל אחד לפי מה שהוא אוהב, חוץ מזה אם ממש תתעמקי בליריקה של השירים תביני כמה הם עמוקים.

למעלה