היי

היי

אם מישהו זוכר, פעם הייתי כותבת כאן... אז, מה קורה?...מה פיספסתי כאן? אניוואי סתם שאלה. ראיתי שאפשר לעשות כאן בתפוז כל מיני הורדות לפלאפון, ואני מתה לאיזה רקע של ברי! מישהו יודע אם אפשר להוסיף לשם תמונה של הבחור או משהו? תודה.

אורית? זאת את או שאני מדמיין

לאן נעלמת לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולקאם בק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלא תחשבי לברוח שוב.......
אה ובקשר לשאלה שלך, האמת שאני לא יודע, אבל אם מישהו יודע, אני אשמח גם לאיזה רקע נחמד...

הוא כן זו אני...(=

אממממממממ...סייד, סתם משהו לפני כמה חודשים אכלה אצלינו בשבת אחת שבתחילת השנה הייתה בנוער של הקיבוץ שלנו וקוראים לה ענבל, ובין השארהיא אמרה לי שהיא אוהבת את ברי. ואז היא סיפרה לי על ההופעה בחוט המשולש (לפעמים היא מבקרת שם כי יש לה שם חברים) אז אמרתי לה ששמעתי על ההופעה הזו, ושאתה ניגנת שם את בצהרי היום...אז היא אמרה שהיא מכירה אותך...חחח עולם קטן. אז אם אתה רואה אותה שוב תמסור לה ד"ש ובאותה הזדמנות, סתם שאלה- אתה יודע מי זאת אסתר כהן זרדי?...או משה פוגל?...

ענבל? איזו ענבל?

ושאר השמות, לא מעלים לי אסוציאציות מוכרות לראש.... למרות שדווקא משה פוגל נשמע לי מוכר מאיפשהו

ענבל...

גררר נו...היא נראית קצת פריקית כזו...ויש לה חבר שקוראים לו חסדי. משה פוגל...הוא גם כזה נראה פריק...אם יש לך מסנג'ר אני אראה לך תמונה

לא נעלמתי

בעצם תמיד הייתי כאן, ברוחי. סתם...אמממממממממ לוידעת למה נעלמתי. אבל התגעגעתי אז באתי (חסרה לכם אידיוטית?)

N o l o g o

New member
פחח

זאת ההודעה הכי טיפשית שרשמתי, לאור העובדה שגם אני נעלמתי לכמה שנים חח..
שיראל.

למעלה