היי

היי

חדשה... התחלתי לאהוב בלינק אחרי שגיליתי שיר אחד ממש טוב שלהם דרך חברות... ומאז אני שומעת כל הזמן שירים שלהם רציתי לשאול איזה דיסק הכי כדאי לקנות שלהם? תודה

Sk8erJS

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה!

ודבר שני כל הדיסקים שלהם מצויינים באותה מידה... אז תקני את כולם!... בת כמה את? ומאיפה? ואיך קוראים לך? גד דמט תציגי את עצמך...;)

hen 182

New member
וולקום, אני חן...

בן 17, והייתי ממליץ לך להתחיל עם אנמה אוף טה סטיט, כי מה שמעריצים חדשים בדר"כ אוהבים

חחח אני מתנצלת...

קוראים לי יערה בת 15 מחור ליד רעננה כפר סבא באזור הזה חח

michalas

New member
אני מכירה אותך

רק לא יודעת מאיפה בטח כתבת פעם או עדיין כותבת ביהודים לא? לא חשוב..וולקאם (= מיכל 18

hen 182

New member
את עדין לא בת 18 !!!

וואי, אנחנו מזדקניםםםם פחחחחחחחד

hen 182

New member
נכון?!

עוד נמצא את עצמנו פה החבר'ה הזקנים והמוזרים של הפורום!! שכולם פה בני 14-15, חחח בעצם, זה כבר ככה...לא? עזבו, לא משנה P:

michalas

New member
חחח תכלס..

כבר מזמן התחלתי להרגיש זקנה עם כל הטווח גילאים הצעיר הזה שמסתובב לי פה...

B182

New member
אבל אבל

חבריה, אנחנו עוד לא כאלה זקנים...אני לא באמת בת 17 וחצי... אנחנו הגזעיים פה. יאללה בואו נלך לאיזה ליל שימורים עם שירי ארץ ישראל על לחני בלינק היי הו! חחחח ובקשר לזאת שרוצה לקנות לה דיסק של בלינק... זה תלוי מה את אוהבת לשמוע. אני יכולה להגיד לך ללכת לקנות את דוד ראנצ' שזה בנזונה של דיסק. . . אם את בקטע של פופאנק/פאנק רוק שטוטי. או לקנות את האחרון שנקרא פשוט 'בלינק 182' שהוא אממ שונה. זה מאוד תלוי בל ולאיזה שירים של בלינק התחברת עד עכשיו ובכלליות על הסגנון שלך. אבל נראה לי שאני אלך על ההצעה של חן (פה למעלה ^) אנמה זה בעצם הדיסק של בלינק שאיתו הם פרצו, כנראה שהוא הכי טוב , אמרתי כנראה. לא משנה. אני גם ככה זקנה ולא אופנתית. הלכתי לאכול ג'לי. תמר. <שיט יצא ארוך...>

hen 182

New member
טי, את צודקת,

אנחנו לא הזקנים המוזרים!אנחנו הגדולים המאגניבים!!!fuck yeaa!

michalas

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

עשית אותנו קיבוצניקים של שנות ה-50 חחח טוב אנחנו לא זקנים אנחנו קוליים קשוחים

RoY Circa182

New member
אתם...

תנו לי להרגיש צעיר בנפשי..זה מה שחשוב אני בראש של הצעירים בני 14-15 טוב זה היה המשפט הכי מסריח של זקנים חחחחחחחחחחח לפחות אני לא נראה 14-15 חחח סתם 17 זה אחלה... :) אנחנו זקני הפורום, הלכתי לשחק עם העור המוזאר הזה במרפק.... חחחחח :)

מממ כה אני עדיין כותבת שם...

רק שתפוז פורומים עושה לי בעיות אז זה לא נכנס לי טוב :/

למעלה