היי

silver82

New member
היי

רק להגיד שלום אם אתה לא נרדם תספור כבשים אם גם זה לא עוזר אז צא מהמיטה ותרוץ איתם זה יעזור

דנטל

New member
מחקרים מראים אחרת

יש בקישורי הפורום. הם אומרים שם שספירת כבשים בעצם גורמת להתרכז במשהו כשהפתרון לקשיי הרדמות הוא לא להתרכז בכלל. לגבי ריצה אומרים שזה מעלה את האדרנלין וזה הרי מעיר. ניסית פעם לספור כבשים? נדמה לי שפעם ניסיתי, אבל התייאשתי ממש מהר. מישהו פה ניסה לספור כבשים?

דנטל

New member
קח לתשומת לבך

שיש אנשים שנכנסים לפורום הזה בשביל לנסות לעזור לעצמם כי הם סובלים מבעיה. הם קוראים את ה"צחוק" שלך.

היי דטי מה המצב?../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שהוא התכוון לעשות משהו רע... רק להצחיק ולשעשע... שבת שלום

דנטל

New member
ברור שהוא לא התכוון למשהו רע

אני חושבת שאולי כדאי להוסיף שורה אדומה בראש הפורום שזהו איננו פורום מומחה, רוב הפניות אלי במסרים הן בשאלה אם אנחנו מומחים. אגב, הייתי היום בלוויה, ועל אחד הקברים היה כתוב משפט שאהבתי: "חי בלב-נשארים איננו בין המתים"

נכון דטי...

באמת צריך לכתוב את זה.. לוויה? עצוב.. לפעמים מרגישים אחרת.. אבל זה נכון שהם איתנו...

דנטל

New member
אז אני אשלח בקשה שישימו הודעה אדומה

לא כולם מסתכלים על ההודעות האלה, אבל זה קצת פותר, אז פחות מלחיץ. מוות הוא לא נורא עצוב בעיני. כלומר, חלק מהסיטואציות הן עצובות, אבל המוות עצמו הוא יותר מרגיז. לפחות זה של אבא שלי. לא הייתי עצובה, אלא כעסתי. למשל, זה מרגיז שיש אנשים רעים, אבל לא קורה להם כלום, ויש אנשים טובים והם מתים סתם ככה. זה מרגיז שזה לא פייר. כל מיני תחושות שהן יותר כעס מעצב.

דטי..

כל אחד מתמודד עם מוות בצורה שונה.. את כועסת.. אולי הכעס הוא מעצב? לא יודעת.. הכעס הזה האמת גם לי יש אותו מקווה שלא נצטרך לכעוס...

silver82

New member
לא לכעוס

מצטער אני לא יכול לשפוט אתכן אבל לצ הכעס משחרר עוד פחד ועוד כעס על דברים אחרים ופחד מדברים אחרים אז לצערי לכעוס לא יעזור אלא לנסות עם כל הכאב קצת להתקדם ולחשוב מה הם היו מבקשים מאיתנו

silver82

New member
נראה

נראה אם את מסוגלת להגיד לבן של מישהו שהוא רע בעיניך שזה צודק למות אפילו לבן של ערפאת בעיניך הוא רע בעיניו הוא אבא מצטער אבל המוות אף פעם לא צודק הוא תמיד כואב לכן לצערי צריך להמשיך לחיות עם חור בלב ולנסות למלא אותו באהבה לתת ולקבל שלכם בצער ובשמחה תמיד

למעלה