היי

היי

אני חדשה
הייתי בפעולה אחת ביום רביעי, ה-4.5, ודי התלהבתי. היה מגניב. אם יהיו עוד פעולות מעניינות כמו הפעולה ביום רביעי על יום השואה, אני מבטיחה להמשיך ולבוא לפעילויות
. ההורים שלי די מתנגדים לזה שאני הולכת. הם (כמה צפוי) ימניים. אבל אני- אני לא מגדירה את עצמי כימנית או שמאלנית. אני מעדיפה קודם לשמוע את הדעות והרעיונות של שני הצדדים, ואז להחליט איפה אני עומדת. ובינתיים, הזדהיתי עם רוב הדעות שהוצגו בפעולה ביום רביעי. אבל, נחיה (או שלא?
) וניראה. האופטימית. ד"ש לסתיו, לי, אור, דפנה, אפרת וענבל.

Islington

New member
תסבירי להורים (כי זה תמיד עובד ../images/Emo3.gif)

שלא כל מי שהולך לנוער יחד תומך ביחד... ע"ע ערך סניף כפ"ס (הסניף השני והפחות אהוב של סתיו).

tapr

New member
נכון

נוער יח"ד בממוצע הרבה יותר שמאלני מיח"ד...

croovy

New member
ובכ"ז יש בו הרבה ימנים

למשל בסניף כפ"ס. הם פשוט לא נכנסים הרבה לפורום, ומן הסתם הם לא באים להפגנות... וזה נכון שאנחנו יותר קיצוניים מהתנועה, אבל זה בעיקר בגלל שביילין אידיוט ומסיט את התנועה ימינה.

tapr

New member
ימנים? בנוער יחד?

ואם ביילין מסית אתכם ימינה, אני לא יודע איפה הייתם על המפה בלעדיו...

doresh shalom

New member
כן יש כמה ימנים בתנועה ../images/Emo41.gif

וביילין מסית אותנו ימינה כלכלית בעיקר לא מדינית.

croovy

New member
בדיוק כמו שהיינו לפני שהצטרף, במרצ

מסיט כמו סטייה. לא מסית כמו הסתה לרצח. לדעתי גם מדינית הוא קצת גרם לנו לסטות.

doresh shalom

New member
מדינית? ../images/Emo41.gif

אני לא חושב שהוא הסיט אותנו ימינה מדינית. יש לנו מס' חברי כנסת ניציים ממנו (אבו-ולין או רן כהן [שאת שניהם אני מאוד מעריך], למשל).

mysterious V

New member
כן. דיברו על ימנים שנמצאים

בתנועה אבל לא בפורום, אז הנה התייצבתי. את יכולה לתת את עצמי כדוגמא להוריך כימני שהולך לתנועה שמאלני, ושההורים שלו זה לא מוצא חן בעיניהם. אני הולך לתנועה ואני לא חושב שהושפעתי לכיוון שמאל. בכל מקרה אני אחד מאותם ימנים בתנועה שמאלנית. ברוכה הבאה!

ערב רב

New member
אפשר לשאול איך זה ייתכן?

איך אדם בעל השקפת עולם ימנית יכול להשתלב בפעילות פוליטית שמאלנית?

mysterious V

New member
לא כל הפעולות הן פוליטיות

ולא מסיטים לפעילות שמאלנית (אני מקווה). אני נהנה חבוא לפעולות, לדסקס על עניינים ברומו של עולם, להיות עם אנשים, אבל אני לא מזדהה עם הדיעות הפוליטיות של המפלגה, כך שלא תראה אותי באיזו הפגנה פוליטית של נוער יחד.

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

וואו, אני יודעת מה אתם חושבים... סניף צפון פוווווללל מאגניבבב תודה, אנחנו יודעות. {: ואמן ותמשיכי לבוא לפעולות ויהיה שמח. אהבה ואושר {כי רק כאלה יש בעולם} ענבל {:

למעלה