היי!!

היי!!

היי לכולם אני חדשה בפורום
ומעריצה שרופה של בלינק!!!!

YardenANDevaN

New member
היי! ברוכה הבאה

לפורום הכי יבש בתפוז! חחח סתם מקווה שיקום לתחייה כבר...

Satla ruleS

New member
היי ברוכית :)

אני עדי.. תהני פה
עד כמה שאפשר בע..פורום נטוש

MiChElLe182

New member
אולי דיי

דיי עם הדיבורים על זה שהפורום יבש!!! אחר כך מיתלוננים שכולם ניכנסים לפה פעם אחת ובורחים. זה קורה כי ברגע שהם מגיעים הדבר הראשון שאומרים להם הוא שיבש פה ואין כאן אף אחד, עם היו אומרים לי את זה אני גם לא הייתי חוזרת!! ואני מדברת גם אליך רועי,לכולם וגם אל עצמי, זה לא אישי... לא יעזורו עד מחר הדיבורים על מנהל או גם אם באמת יהיה מנהלת, כי לא קורה כאן כלום.... אולי במקום לפתוח סתם נושאים על איזה יום היום, ולפתוח החוליה החדה וישר להיתבדח על זה שאין מי שיצביע....תהיו חיוביים, כי ניכנסים לפה הרבה אנשים....וצריך לגרום להם להישאר ולהראות להם שטוב כאן. ולא להבריח אותם עם דיבורים על זה שלא קורה כאן כלום ברגע שהם ניכנסים.... מקווה שאף אחד לא יקח את זה אישי...

Satla ruleS

New member
יודעת מה..

שאת אומרת את זה ככה את צודקת.. כאילו..כבר כל פעם זה בא לי טבעי.. ועכשיו שאני חושבת על זה זה באמ מבריח אנשים
וגם זה עושה אווירה כזאת בע בפורום.. והבנתי שאת לא מתכוונת אישית =] אז סורי טעיתי בלע.. יש לנו פורום שווה עם אנשים שווים!!!!

mrs paddington

New member
../images/Emo12.gif

חחח שמתי לב שלא נכנסתי לפה הרבה זמן....אבל לא בגלל האוירה הזו...לאנשים גם לפעמים אין זמן [או שהם פשוט שוכחים חח] אבל כשאני פה אני בדרך כלל קוראת ובקושי כותבת...אבל אני לא אנטוש! [זה לא נקרא לנטוש נכון?
....] *בלינק בנשמה* וגם הפורום בהחלט שווה עם אנשים שווים!!! =]
חחחח

RoY Circa182

New member
שתדעי...

שאת הכי צודקת בעולם...ואני נשבע באתי גם לרשום הודעה כזאת... אני מצטער :) ושוב את צודקת, כולנו נשתנה... ואולי זה ישתנה :) אבל...זה דיי מסובך...כי אני יודע שבתקופה של הבגוריות יהיה קשה....ואני נכנס להרבה בגרויות ומתכונות עכשיו... ואני לא בטוח שאני אהיה מנהל...כי אני לא יודע אם אני טוב בזה...ואני לא יודע אם אני אצליח להשתלט על זה...אחרי הכול... זה לא הכי פשוט.... אני אצטרך הרבה עזרה.... ואני לא מרגיש שאני מבין כמוכם או כול כך בעניינים אנשים פה אומרים לי מתי היומהולדת שלם חחח ואני בקושי יודע מה השם משפחה שלהם חחחח אז....לא יודע :) אני חושב שאני אהיה מנהל, רק בגלל הצבע והשם למעלה....אז אני צריך לחשוב על זה... =\ והפורום שלנו הכי טוב שיש :))) (סליחה שרשמתי הרבה...)

michalas

New member
הממ כנס (=

בתור מנהל לעתיד, קודם כל אתה צריך שיהיה לך איזשהו ידע בסיסי על מה שהולך בפורומים וכל זה... הייתי ממליצה לך לדעת לשרשר, זה די פשוט בעצם, מחר אני אחפש לך את התמונה שממחישה איך עושים את זה. וממש צריך פה מנהל, אז אני בעד שתציע את עצמך. הייתי עושה את זה בעצמי, אבל זה כרוך בלהגיע למשרדים של תפוז...וגם יש את הפורום השני שאני יותר מדיי קשורה אליו... חח קיצר, בהצלחה :)

למעלה