היי...

• פותח הנושא sunshineBK
  • פורסם בתאריך
S

sunshineBK

Guest
היי...

אממ משעמם לי קצת, אז קפצתי לכאן, פורום נחמד:] כמובן, ללהקה מעולה!! מתנצלת על ההודעה חסרת התוכן, אבל בכל מקרה אני אור... וקשה לי להפסיק לשמוע לד זפלין אז באתי לכאן....

S

sunshineBK

Guest
תודה

לכולכם... אתה נחמדים פה:]

ofirush 14

New member
נצל"ש- רק פה החורף חזר?

ג'יסס, אני עמדתי עם חברות שלי חצי דעה בגשם המטורף שיורד כאן, כי בבית ספר היו יותר מידי תלמידים שניסו להתחמק מהגשם...ולא היה לנו מקום, אז עמדנו בחוץ. וסורי אם יהיו כאן מילים לא מבונות, פשוטהידיים שלילא ממש זזות
אז רק רציתי לספר לכם על איך שהחורף חזר לכאן, ועל כמויות הגשם המטורפות שיורדות כאן...אני סחוטה במים. אבל עדיין אוהבת את החורף
ג'יסס...גם אצליכם זה ככה?

jimorrison

New member
כן גם אצלנו

כולם באו בבגדים של קיץ וכל זה ופתאום התחיל לרדת גשם חחח בהתחלה לא הבנתי למה אני מתחיל להיות רטוב עד שהוא התחזק

ofirush 14

New member
חחחחחח

אצלינו זה היה באמצע שיעור ערבית, פתאום התחיל להיות לי מאוד מאוד קר (הייתי עם חולצה קצרה, ובצבע תכלת בהיר++ אז תארו לכם מה זה כשהיא נרטבת) ואז התחיל לרדת גשם מטורף וברד, והילד שישב ליד החלון (קצת מפגר) אטם את הכיתה כאילו שאנחנו במלחמה, אמר שקר לו, שם ז'קט והוריד אותו... יצאנו החוצה והייתה רוח מזעזעת ומלא גשם שחדר למקומות המוגנים, ועמדו מליון וחצי תלמידים, ואז חלקם התארגנו בקבוצות ופשוט התחילו לרוץ (מחז משעשע, אני מוכרחה לציין). ורק אנחנו, עומדות שם בקור כמו כלבלבים מסכנים (כשאני הייתי היחידה עם קצר), והתחושה עדיין לא שבה לאצבעות, אבל המצב משתפר. אז מה אתם אומרים? זה היה הגשם האחרון?

jimorrison

New member
חחחח

טוב זה בגלל שאתם יותר צפוניים מאיתנו ירד גם ברד?! מגניב

ofirush 14

New member
חחח באיזה אזור אתה גר?

וכן, היה ברד, היו רוחות (שהפילו חלקים מאוד גדולים של עצים בדשא שבו אני מטיילת עם הכלבה שלי), היה גשם מטורף, היו הצפות בבית ספר, היה הכל.

jimorrison

New member
פשש

ממש חורף אני גר באזור חוף הכרמל..את יודעת איפה זה? עכשו יש כאן שמש

ofirush 14

New member
יודעת גם יודעת../images/Emo13.gif

חחחח וגם אצלינו יש עכשיו שמש. אוף, לא יכול היה להישאר חורף? אני אוהבת חורף!

jimorrison

New member
הו מגניב

איזה מקומות את מכירה פה? וקיץ שולט!
חוץ מזה שיש לך הרבה אלרגיות..זה פחות שולט

hodaya17

New member
מקווה שזה לא האחרון...

היי וגמאני הייתי היום עם תכלת דקה! =] אצלינו זה היה בין שני שאלונים של המתכונת באנגלית.... ונכון שתמיד אומרים שכדור הארץ מתחמם וכל זה וזה גורם לשינויים במזג האויר? אז יוו זה היה נראה ממש כמו ההתחלה של...

hodaya17

New member
מיני סוף העולם...

והיום בבגרות בע"פ גיליתי שהבצפר שלי מקום חמישי בבתי ספר הכי טובים בארץ.. גאד למה?!

jimorrison

New member
את שואלת אותי?

כי אם כן אז אין לי מושג בטח בגלל שאת לומדת בו...סתם

hodaya17

New member
גם לי אין מושג..היא שאלה מה כ"כ

מיוחד? וכמעט שיצא לי עזבי אותי באמאשלך

למעלה