היי

rona92

New member
היי

אני חדשה ואני מטורפת על הילארי! יאללה ביי חבר'ה

Sweet Girl 8

New member
ברוכה הבאה!

אני אביגיל בת 13... את מכירה שירים של הילארי? אם כן, איזה שירים את אוהבת? תהני בפורום!

../images/Emo68.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שלום
ברוכה הבאה
אני קארין, ואני ממש מקווה שתהני פה בפורום
ולכבוד בואך הבאתי לך תמונה של הילארי דאף המאמי
נ.ב יש לי כמה שאלות: בת כמה: שם: על איזה סרט היית ממליצה לי לראות של הילארי: ו.. אמ... זהו
ב-
והשתלבות נעימה, קארין

rona92

New member
ברוכה הבאה ותודה

ושמי רונה אני בת 13 והייתי ממליצה על הסרט: בקול גדול! סרט ענק!!!!

rona92

New member
אהה ו...........

אני לא מכירה שירים שלה אתם יכולים לשלוח שמות של שירים שלה שאחפש באימיול ואוריד? פליזז אני חולה עליכם!!!!

nofar901

New member
ברוכה הבאה!!!

ומצטערת שלא הייתי הרבה זמן פשוט לא הייתי בבית........

lotemushit

New member
שירים ועוד שירים!!

אוקע אני חייבת לתקן משו... כנאה שבטעות כתבת our lips are sealer אבל זה our lips are sealed וכתבת weird במקום wierd....חח לונורא! =) ויש עוד כמה שירים יפים: tell me a story my generation i can't wait crash world day in the sun fly remix ועוד שיר ששכחתי איך קוראים לו כי האימיול מסרב להוריד לי אותו!
ולידע הכללי, כל שיר של הילארי דאף הוא מדהים!!!

האימיול? להוריד? לא להוריד../images/Emo7.gif

אם את כל כך מעריצה שלה את פוגעת לה בפרנסה! תקני את הדיסקים שלה ואל תורידי! אני לא הורדתי אבל חבר שלי שהוריד אז הוא שלח לי דרך האייסקיו כי במקום שאני יוריד זה פחות הורדות באמיול\קאזה אז הוא פשוט שולח לי כבר את מה שיש לו וזה לא נחשב שהורדתי כי הוא גם ככה הוריד. תתביישי לך

lotemushit

New member
אממ יש לי את כולם!

יש לי את שלושת הדיסקים! metamorphosis hilary duff ו-santa clause lane אני הורדתי את השירים מהאימיול כדי שיהיה לי את כל השירים במחשב. הא! [סליחה, זה היה נדרש]

למעלה