היי

לירוני28

New member
היי

הי לכולם.. ובוקר טוב. המון זמן שלא הרגשתי כ"כ רע. אתמול עליתי למיטה בשעה 4 וחצי אחה"צ קמתי ב3 בלילה כואבת בצורה מחרידה לא יכולתי לזוז כל האברים בגוף שלי סירבו להקשיב לפקודות המח שלי הכל ככ כאב הצלחתי לקום מהמיטה רק בשמונה בבוקר כשהכל עדיין כואב כמובן שלא הלכתי לעבודה. ואני לא לוקחת משכחי כאבים ואני פשוט סובלת. אין לי טיפת כוח לשום דבר. אני אשאר בבית לנוח היום אבל בעבודה שלי לא אוהבים את זה ואני גם עובדת בעבודה קשה פיזית אז אני לא יודעת מה אני יעשה בימים הקרובים בתקווה שזה יעבור לי...

linar1

New member
לירוני צהריים טובים

האם ניסית דיקור או הדרותרפיה, אולי זה יכול לסייע לך להמודד עם הנפילה. זה לא תרופות, אבל ממש יכול לעזור לא רע. שיהיה יום טוב ובלי כאבים. LINAR

לירוני28

New member
תודה

הייתי אצל הרופאה שלי עכשיו גם היא המליצה על דיקור . אני גם מטופלת אצל כירופרקט. אני עדיין לא יודעת אם זה עוזר לי...

לירוני28

New member
לא עובר...

כ"כ כואב לי אני לא יודעת מה לעשות יותר אני בקושי זזה אבל משתדלת .ומי שלא יודע מה זה וגם לא יבין אם אני אסביר לו חושב שאני סתם במצב רוח רע ומתפנקת... ואני הולכת לעבודה עכשיו ואין לי טיפת כוח הייתי אצל הכירופרכט והוא אמר שהגוף שלי הרבה יותר חלש מבד"כ ושאני צריכה לתת לו לנוח ושבעבודה סתם יהיה לי רע. אני לא אוהבת את זה ואני גם לא יכולה לא ללכת לעבודה שוב...

linar1

New member
את לא מתפנקת וגם לא במצב../images/Emo45.gif

רוח רע. את סובלת ואני יודעת שזה אמיתי ועוד אך אמיתי. לירוני, בכל זאת תנסי דיקור - זה ממש יכול להיות מה שיעזור. אבל היקרון בפיברו', עדיין זה באמת הרבה מנוחה. תחשבי על כמה ימי חופשה, לא מחלה. אולי את יכולה לבקש יומים שלושה של חופש, כי אחרת המשבר יכול רק להחמיר.

למעלה