היי..... אני חדשה..... תשלחו לי תמונות של ג'סי אני מתה עליו..... אתם יודעים אם יש עונה שנייה
N n o n a 1 3 New member 19/3/05 #1 היי..... אני חדשה..... תשלחו לי תמונות של ג'סי אני מתה עליו..... אתם יודעים אם יש עונה שנייה
A Alias4Ever New member 20/3/05 #3 יש עונה שנייה יום שני האחרון שודר הפרק ה- 3 חלק מהאנשים פה (אני למשל) רואים את העונה בדרכים שאסור לדבר עליהן כאן
יש עונה שנייה יום שני האחרון שודר הפרק ה- 3 חלק מהאנשים פה (אני למשל) רואים את העונה בדרכים שאסור לדבר עליהן כאן
N n o n a 1 3 New member 21/3/05 #4 תודה../images/Emo163.gif איך אפשר לראות את העונה השנייה?..... יש את זה באיזשהו ערוץ?......
A Alias4Ever New member 21/3/05 #7 כי זה לא חוקי ותקנון הפורום...לא יותר נכון החוקים של הנהלת הפורום שהם קובעים את החוקים הבסיסיים קבעו שאסור לדבר על זה... יש בזה הגיון מסויים
כי זה לא חוקי ותקנון הפורום...לא יותר נכון החוקים של הנהלת הפורום שהם קובעים את החוקים הבסיסיים קבעו שאסור לדבר על זה... יש בזה הגיון מסויים
D danielle23 New member 21/3/05 #8 ברוכה הבאה!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif אני דניאל.. השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif אני דניאל.. השתלבות נעימה!