היי!

Kawaii Me

New member
את פשוט מתקינה../images/Emo29.gif

תבקשי מליאור lgmtk הוא יודע איפה יש את הקודקים הטובים

Kawaii Me

New member
אני היחידה להגיד ברוכים הבאים ../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה! לכל שאלה שבא לך אני פה *מצביעה ברוב חיבות* תקראי לי סוסיתא אדומה או מרי רוז (או שתלכי לפרטים ותגלי איך באמת קוראים לי><) אז קחי את המסנג'ר ואם אין לך יש לי באייסי את כל הפרטים:) [email protected] התמכרות נעימה^_^

Kawaii Me

New member
*גבה גבוהה בשמים* ../images/Emo29.gif

*מדקלמת* זו המכונית העלובה הזו שהישראלים המציאו פעם ויש אותה בכל סרטי הבורקס האלה כאילו..P: *שיואו* בא לי בורקס. ואת לא במסנג'ר?! >< תתחברי רייט קנאוו P:

Kawaii Me

New member
איך אתם מ*עזים* לצחוק><?! ../images/Emo29.gif

זה כלכך הרבה חומר שזה הפך להיות מאוד מאןד קשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כן, נדפקתי. איך אתם חיים אחרי הבגרות הזאת אני לא יודעת ;-;

לא עשיתי את הבגרות הזאת :}

אבל למדתי את החומר הזה, ואנחנו ממשיכים ללמוד אותו ;; ובקרוב הבגרות, ואני מתחרפנת רק מלחשוב על זה!

Snake Bandage

New member
אל תדאגי, את תעברי את זה

אם אני עברתי את כל הזוועה הזאת שנה שעברה עם 82, וזה עוד אחרי שזרקתי על המורה להיסטוריה פחית קולה והאידיוט לא הצליח ללמד אותנו את כל החומר עד יום לפני הבגרות, אז את תהיי בסדר. ותחשבי באופן חיובי - שנה הבאה, יהיה לך חומר יותר מעניין. נורא קשה ללמוד חלק ממנו בגלל הנושא הכואב, אבל עדיין, זה ממש מעניין.

Kawaii Me

New member
פרטי ונמקי על שנה הבאה../images/Emo29.gif

זה על השואה והיהודים לא?
*לב חלש*

lgmtk

New member
כן, תקווה שיקחו אתכם ליד ושם כמונו,

מצחיק שם.

Kawaii Me

New member
תקווה../images/Emo35.gif ../images/Emo29.gif

תקווה? תקווה? תקווה? תקווווווווווווווווווה?! *חונקת אותך למוות*

את תלמדי על 2000 וועידות לא מועילות

על ברה"מ והשואה <--- זה לא כזה מענין במיוחד שמכתיבים לך כל השיעור P: אבל מה את חושבת על שנה הבאה!??! תהני מהחופש הגדול, אחר כך נדבר!! D:

תמיד תזכרי שבסוף י' או י"א או י"ב,

(תלוי מתי את מסימת עם המקצוע הסריח הזה-.-) אחרי הבגרות בהסטוריה את וכל חבריך הולכים לעשות ל"ג בעומר עם הדפים בהסטוריה *_* ככה אני שורדת ^^

למעלה