היי :]

ברררר

New member
היייייייייי

תחדשו על הפורום!!! מגניבבבב בדיוק מתנגן לי במערכת הדיסק שלה "שינוי צורה" (צרוב חחח סלחו לייי) ליזי היפה ולינדזי הכונפה!!!!! שבוע טווווווווווובבב

ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

אני רותם

ברוכה הבאה../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

אני אבישג בת 13 מחיפה ושרופה על היל. מוזמנת להיכנס לאתר שלי ושל ניצן שמופיע בחתימה שלי.

../images/Emo24.gif../images/Emo27.gif וולקאםם !

היי, אני רומי שתהיה לך השתלבות נעימה ומהנה
אגב, יהיה נחמד אם תספרי על עצמך כמה דברים כדי שנכיר אותך

GilaryM

New member
היי :]

אני חדש בפורום הזה (רק בזה), ואני כמובן חולה על הילארי. (יותר מזה) אני גיל, בן 13 כמעט מכפר סבא D: אגב...הניק שלי זה יענו גיל והילארי...ץששווה גילארי :}

../images/Emo24.gif../images/Emo27.gif וולקאם !!

אני רומי
שמחה לראות פה סוף סוף ייצוג של בנים
אז, שתהיה לך השתלבות מהנה ..

1cinderella1

New member
הוא לא

הוא לא בן תסתכלי בפרטים שלו ותראי השם שלו זה שםשל נקבה לא קוראים לו גיל וגם הוא רושם בלשון נקבה

../images/Emo27.gif../images/Emo98.gif לשון נקבה ? חח

זה לא נראה לי כל כך נקבה
אני חדש בפורום הזה (רק בזה), ואני כמובן חולה על הילארי. (יותר מזה) אני גיל, בן 13 כמעט מכפר סבא D:

1cinderella1

New member
סתם שאלה

איך אתה אומר שקוראים לך גיל וכל זה ופה רשום שלא שם פרטי: אילנה יוחסין גיל: 19 שם משפחה: אסתר סילב מין: כתובת: אזור י-ם מצב משפחתי: מקצוע: מקרצפת קירות ציטוט נבחר: Melissa: "You Know, they say that all who fighting all the time are inlonve." *Ash and Misty glare at both* Ash&Misty: "Me?! With him/her?!" על עצמי: תחביבים: המזל שלי: עקרב הורוסקופ שלי:

GilaryM

New member
ככה:

לא היה לי כוח לפרטים אז חירבשתי :]]] אסתר סילב זה יענו סילבסטר מעוות P: אילנה יוחסין זה אילן היוחסין מעוות P: מקרצפת קירות? 00 תודה, אבל אני אוותר.

למעלה