היי:)

hadas168

New member
היי:)

אני מצטערת שאני כל הזמן מציקה אבל שוב לא ראיתי את השלושה הפרקים הראשונים ונראה שהפסדתי הרבה מישהו מוכן להסביר יל מה קרה עם לוגן ועם המכונית או של ורוניקה או של וייבל? שהוא שבר פנס? למה המצב של לוגן וורוניקה לא כזה טוב? תודה:)

אני ראיתי ואני בכל זאת לא זוכרת

מה ורוניקה עשתה ללוגן שגרם לו לשבור את הפנס שלה... אם מישהו זוכר - תזכורת אכן תהיה נחמדה
מראש

revi 17

New member
אם אני זוכרת נכון...

ורוניקה ידעה שיערכו חיפוש בלוקר של לוגן ושמה שם "בנג" קשור לאיזה סיפור משנה כי הבנג אמור היה להגיע לחדר עדויות במשטרה ושם היא רצתה להחליף קלטות

hadas168

New member
סורי אבל מה?

בכל מקרה אם מישהו יכול להסביר לי ולפרט לי נאי אודה לו מאוד אבל תודה רבה בכל זאת:)

geniusblonde

New member
בפרק הראשון...

ורוניקה הייתה צריכה להשיג קלטת מחדר העדויות במשטרה (בשביל להוציא חברים של ויביל מהכלא כדי שהוא יפסיק להציק לוואלס). כדי לעשות את זה היא ביקשה מידיד שלה לבנות באנג שיכול להוציא עשן בלחיצת כפתור ושתלה אותו בלוקר של לוגן בגלל שהיא ידעה שיעשו בו חיפוש (בארה"ב עושים חיפושים בלוקרים כל הזמן כדי לראות אם יש להם סמים או כל דבר אחר שהוא לא חוקי...). אז כמובן מצאו את הבאנג ולוגן האשים את ורוניקה (בצדק), שלא לדבר על כך שלוגן וורוניקה לא ממש סובלים אחד את השני מאז הרצח של לילי כשורוניקה תמכה באבא שלה (לוגן היה החבר של לילי).

hadas168

New member
תודה:)

אז הוא פשוט שבר לה תפנס? והיא לא עשתה לו כלום?

למעלה