היי :)

היי :)

אני ספיר ואני מפורום "דוליז", סתם רציתי להראות כמה דברים שציירתי. את הדולי הזו ציירתי ע"פ תמונה (ציירתי.. לקחתי בייס מאתר ששמו שורטקאט, ערום וקירח וציירתי לו בגדים (הוא עדיין קירח כי לא הספקתי שיער) אם תרצו אני אתן קישור לאתר. אז הנה הדולי, תמונה בהודעה הבאה:) (אה, ויש כמה אופציות לחצאית ולמשהו שקשור לה לשרשרת)

j i m m y

New member
אתן לפעמים מעצבות גם בייסים

משלכן? ועוד שאלה: את הגרביים והחלק העליון את עיצבת בעצמך? עם ההצללות והקמטים והכל?

תשובות-

הרי את הבייסים מציירות דולריות.. יש בפורום המון בייסים של בנות מוכשרות, אני אישית לא הספקתי להתנסות בזה:) את כל הבגדים שיש על הדוליז אני ציירתי. כן, גם את הנעליים והגרביים והכל. אני עכשיו באמצע דולי, כשאני אסיים אני אשים אותה פה אם אין התנגדות:)

התשובה על הבייסים היא כן:)+אחת חדשה

אני צריכה לזכור לקרוא את ההודעה טוב טוב אחרי שאני עורכת אותה והנה אחת חדשה על בייס מהאתר ג'ופט שנסגר השבוע:( יש לה 2 אפשרויות- עם חותלות ובלי חותלות. enjoy!

טוב אני מבינה שאין תגובות,

חבל, דווקא חשבתי שיהיה:) אז סבבה אני אחזור לי לפורום דוליז שלי :)

חבל

לא תמיד כל עבודה כאן בפורום מקבלת את מלוא תשומת הלב ועשרות תגובות. לפעמים גם לא תגובה אחת. אין סיבה להיעלב או לקחת את זה באופן אישי, אנשים צריכים להתרגל לחברים חדשים שנכנסים לחבורה שלהם. טבע האדם כנראה. אני אישית שמחתי לראות שיש התעניינות מכיוון פורום דוליז בפורום הזה, ושמחתי לראות את העבודות שלך עם ההסברים. הבעיה עם הדוליז היא שאומנם הן מצויירות ואומנם בפיקסלים (ועבודה טובה מאוד, אגב) אבל קשה להתייחס אליהן כאל "איור" כלומר שבאות להחליף או לצידו של רעיון או טקסט מסויים. יכול להיות מעניין לראות אותך לוקחת את הטכניקה והיכולות שצברת בתחום הדוליז ומיישמת אותם עכשיו להעביר רעיון, מעבר רק להצגת דמות ומלבושיה. מה שתחליטי לעשות, קבלי ברכת "ברוכה הבאה
" (קצת מאוחרת מידיי כנראה) ותדעי שאת עדיין מוזמנת להעלות דברים בשמחה.

הווווו תודה:)

פשוט חשבתי שזה כנראה לא תחום שמתייחסים אליו פה.. ואני ממש לא מסכימה איתך... אנחנו עובדות עכשיו על תחרות שבדיוק מתייחסת למה שאמרת-דוליז לא יכולות להיות לצידו של טקסט מסוים- אנחנו מקבלות כל אחת משפט ואנחנו צריכות להביע אותו באמצעות דוליז/פיקסלארטים (שזה בעצם ציור חופשי, בלי בסיס אבל על אותו רעיון של הצללה וכו') כשהבנות יסיימו להכין את הדוליז שלהן אני אתן קישור ואתה תהיה מוזמן להתרשם :) ואגב- לא נעלבתי, בכלל לא
:)

Jobriath

New member
יפה מאוד!

אני מאוד אוהב אמנות מפוקסלת, באיזה פורום את פעילה אשמח לראות עוד! קובי

למעלה