היי

היי

כיום אני פרח משצית
בקיץ אני אעבור קורס... מישהו יודע כמה זמן הוא? הבנתי ששבועיים, זה נכון?

Spidi man

New member
תשובה

לפני שנתיים הקורס היה שבועיים. הקורס האחרון (2004) לעומת זאת היה שבוע אחד בלבד. למה ? חוסר תקציב... אני מקווה שיחזירו אותו למתכונת של השבועיים.

בעיקרון אצלינו מחוז י-ם

זה היה 4 ימים ו 4 ימים סה"כ 8 ימים... אצלי זה היה שבועים שלמים וזה היה בסט... מקווה שיחזירו את זה למתכונת הרגילה... ולפי מה שהבנתי זה לךא מחוסר תקציב!

Spidi man

New member
תמיד הסיבה זה....

כסף
לא היו מקצרים סתם את אורך הקורס... גם את כנס סוכות השנה ביטלו בגלל תקציב.

gorck

New member
אולי אצלכם היה שבועיים...

מחזו ת"א- 4 ימים קדם, 4 ימים מסע ו4 ימי גיחה..... וזה היה בלי פרחים אז היה צריך ללמד הכל... כשיהיה פרחים מה הסיבה ללמד משהו?

אז ככה

לפני שנתיים זה היה קורס של שבועיים בשנה שעברה כאשר אני עברתי את הקורס הקורס היה שבוע על הפסקה של יומיים באמצע (שישי שבת בבית) אני לא יודעת למה קיצרו אותו אבל אני יודעת שזה לא בגלל כסף ושלא יחזירו את הקורס לאורכו המקורי(שבועיים) יומטוב=] -תאיר-מש"בית מ. מרכז

Spidi man

New member
לא בידיוק נכון לפי מה שאני יודע...

אני לא יודע עד כמה ממכם יודעים, אבל המקצוע של"ח בסכנת סגירה. כלומר, לא היו יותר שעורי של"ח, קורסים וכו'. בטח שמעתם על דו"ח דוברת לא פעם בזמן האחרון, אבל כמה ממכם יודעים שבכלל לא מוזכר שם המשך פעילות של"ח ? שלא נדבר על קיצוצים גדולים בשל"ח כל פעם... אם לא קיצרו את קורס המשצים בגלל כסף...אז בגלל מה ? אני לא רואה סיבה הגיונית שמישהו בשל"ח יחליט לקצץ את הקורס במידה ויש לו תקציב, ההפך, אם יהיה לו תקציב הוא יאריך את הקורס ויעשה יותר פעילויות. אבל כמו שאנחנו יודעים, לא כך המצב, הרי כולנו נשארנו בסוכות בבית כי לא היה כנס רשמי של המחוז.

את הקורס קיצרו בגלל פרחי המש"צים

מקווים שהקורס יהיה שיא של פעילות שנתית שבה למדת את כל מה שאתה צריך לדעת.

gorck

New member
ואני יודע שלפני

שלוש שנים זה היה בכלל 3 שבועות עם שישבת בבית

למעלה