היי

yael1311

New member
היי

אני חדשה פה ואני רוצה תמונות של ספינאל חיפשתי בגוגל אבל זה לא מוצא כי ספינאל זה שם של אבן תודה מראש

Houndour

New member
היי ../images/Emo79.gif

יש תמונות שלו בגלריות של הפורום. ואם זה לא מספיק, תחפשי בגוגל את השם "spinel-sun" ולא רק ספינל. בהצלחה.

ברוכה הבאה ^^

מקווה שתהני בפורום למרות שאנשים - איזו אכזבה! אחרי שבוע שלם שמטרטרים אותי נונ-סטופ ויש לי סימנים כחולים על כל הגוף ועקיצות של יתושים ושככל הנראה שברתי/סדקתי את האצבע השניה כרגל שמאל שלי אני חוזרת הבייתה רק כדי לגלות ששום דבר לא באמת קרה פה ואותן ההודעות שקראתי לפני שיצאתי נשארו למעט 3 של חדשות... עצוב לי >_< תתחילו לדבר אנשים! אנחנו צריכים משחק כמו למשל... מהי הדמות שאתם הכי מזדהים איתה? לא חייבים באופן כללי, אפשר גם במצב נתון. אני אתחיל. אני הכי דומה ליוקיטו אחרי שיואה התגלה. סיבה: בשבוע האחרון אני עייפה באופן תמידי ורעבה בטירוף ^^" ^_______^; זהו אנשים, אם לא אכתוב מחר אז נדבר בסופ"ש הבא! ביי אנשים ונסו לא להיות נעלי עקב-סיכה בצבע ורוד פוקסיה עם פרווה כמוני ולא ליפול ממיטות קומותיים XD קורין.

נצל"ש

אני ממש מאוכזבת מזה שאחרי שביקשתי פעמיים, עדיין אותו אדם מעלה תמונות תחת התיאור "סאקוקו". זה הכל. אני מאוכזבת ואני שמחה שאני לא בבית כדי לראות את חוסר ההתחשבות הסו הזה. מי שמעלה את התמונות תחת התיאור הזה, דע! אצלי אתה מחוק ואני יודעת מי את. זה הכל. אני מאוכזבת כל-כך. תתביישי.

למעלה